Touwenwinkel met de laagste prijzen van Nederland

Bij touwenwinkel de Lijnenspecialist.nl kun je online terecht voor het bestellen van touwen. Wij verkopen touwen voor de watersport. Daarnaast hebben wij ook touwen voor andere toepassingen. Onze touwenwinkel biedt je een zeer breed aanbod touwen en lijnen voor elke vorm van zeilen. Of het nu gaat om touwen voor wedstrijdzeilers of om touwen voor toerzeilers. In onze touwenwinkel vind je altijd het juiste touw!

Touwenwinkel

Bekijk de webwinkel van onze touwenwinkel en ontdek onze scherpe prijzen! Wij verzenden gratis binnen Nederland voor orders boven de €50. Daarnaast versturen wij orders boven de €100 gratis naar België.

Touwen voor boten

De touwen die wij in onze touwenwinkel aanbieden zijn hoge kwaliteit. Wij heben een groot aanbod van touwen is. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen welk touw je nodig hebt. Om die reden hebben wij een lijnenwijzer voor jou online gezet. Met behulp van de lijnenwijzer kun je goed bepalen welk touw voor jou het beste is. Wil je een nette afwerking van je touwen? Wij kunnen voor je de touwen afwerken met bijvoorbeeld een oog in het touw. Omdat wij de touwen splitsen, verlies je slechts 10% van de treksterkte. Dit in tegenstelling tot een knoop, waar je zo'n 50% sterkte mee verliest.

Touwenwinkel met lijnen voor toerzeilers Touwenwinkel met lijnen voor open boten Touwenwinkel met lijnen voor regatta zeilers Touwenwinkel met landvasten
Toerzeilen Open boten Regatta Landvasten

Touwen voor andere toepassingen

Behalve voor de watersport, verkopen wij ook veel touwen voor andere toepassingen. Denk hier bijvoorbeeld aan kunstwerken, trapleuning, vangnetten en touwgordijnen. Ook voor het theater en circus worden onze touwen gebruikt. Zoek je misschien Dyneema® touw voor een industriële toepassing? Dyneema® touwen zijn sterker dan staal en erg lichtgewicht. Wij hebben verschillende soorten synthetische touwen. We adviseren je graag welke soort touw jij nodig hebt.

Heb je vragen over touwen of andere producten? Mail ons je vraag of bel ons op: 020-491 6412

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons