Zeilen lijnen – Lijnen voor het zeilen bestel je online bij de Lijnenspecialist

 Lijnen voor het zeilen vind je bij de Lijnenspecialist.nl. Er is keuze uit diverse lijnen, materialen en kleuren. We leveren tegen zeer scherpe prijzen. Wij versturen orders boven de 50 Euro gratis binnen Nederland. Naar Belgie verzenden wij orders boven de 100 Euro gratis. 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor zeilen in open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten    
Toerzeilen Open boten Regatta Landvasten

Zeilen lijnen

In onze webwinkel vind je een zeer groot aanbod van lijnen geschikt voor het zeilen. Zo verkopen wij lijnen voor:

Het materiaal van de lijn bepaalt waar je de lijn voor kunt gebruiken. Ben je een wedstrijdzeiler? Dan adviseren wij meestal een lijn met een kern van SK78 Dyneema®. Voor toerzeilers hebben wij lijnen met een kern van Stirotex, SK38 Dyneema of polyester. Zeil je in een open boot, dan is het belangrijk dat lijnen een goede grip hebben tijdens het zeilen. Onze Lijnenwijzer helpt je bij het maken van deze keuze. Heb je toch nog hulp nodig bij je keuze? Dan kun je ons van maandag tot vrijdag bellen op 020-4196412 voor advies over lijnen voor het zeilen. 

Onze lijnen zijn van hoogwaardig materiaal. Op het overzichtskaartje in de webwinkel kun je precies aanklikken welke lijnen je voor het zeilen wilt vervangen. 

Lijnen voor het zeilen bestel je online bij de Lijnenspecialist. Klik door naar de webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!

 

Heb je nog vragen over lijnen? Stuur ons dan gerust een e-mail. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

 

Wat andere mensen zochten: Dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons