Regatta

Klik op de lijn in de tekening of in onderstaande lijst om je lijnenadvies te krijgen:

Wil je op maat gemaakt advies voor lijnen voor jouw wedstrijdboot? Klik dan op de tekening of in de lijst welke lijn je wilt vervangen aan boord. Onze Lijnenwijzer genereert een touwadvies voor jouw boot en toepassing. 

Voor wedstrijdzeilers moeten vallen en schoten optimaal bijdragen aan de prestatie. Je zeiltrim is millimeterwerk, voor je lijnen telt elke milligram.... Onze voorraad regatta lijnen is uniek in Nederland. Alle schoten, vallen, runners, trimlijnen en ander lopend want in onze webwinkel hebben wij op voorraad. Voor racejachten adviseren wij meestal vallen en schoten met een mantel van Technora. Als kern kiezen we meestal SK78 Dyneema® vezels of Stirotex vezels. Wil je extreme sterkte in je lijnen, kies dan Dyneema® SK99 vezels als kern. Deze racelijnen maken wij op bestelling en helemaal naar jouw specificaties. Wij denken graag met je mee over optimalisatie van je tuigage, zoals verjongen als gewichtsbesparing. Of we splitsen een extra Technora mantel voor betere grip in je stoppers. We kiezen meestal een Dyneema mantel om extra om je vallen te splitsen voor minder slijtage in blokken.

Is jouw dek lay-out optimaal van je wedstrijdjacht? Uiteraard leveren wij lijnen compleet met kunststof stopperballen en RVS sluitingen, zoals die van Tylaska en Wichard. En steeds vaker softshackles van Dyneema®. Als je je wedstrijdval of wedstrijdschoot hebt samengesteld, voeg dan de gewenste sluiting toe aan je bestelling. Ons team van tuigers zorgen er voor dat jouw nieuwe vallen en schoten helemaal kant-en-klaar gesplitst thuis worden gestuurd. Klaar om je volgende wedstrijd te zeilen. Wist je dat je met low friction rings en loops nog verder je lopend want kunt optimaliseren? Wij doen er alles aan dat jij de volgende zeilwedstrijd wint! De Lijnenspecialist kan jouw zeiljacht ook op locatie tuigen. Je kan ons natuurlijk bellen voor advies 020-419 6412.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons