Team Lijnenspecialist

De Lijnenspecialist is trotse leverancier van een aantal zeer succesvolle Nederlandse en Internationale zeilteams. Hier stellen we een aantal leden van Team Lijnenspecialist aan je voor.

Pep Costa Espuis Mini Transat La Boulangère campagne 2019

Pep Costa Espuis Mini Transat Campagne

Met ingang van 1 april 2019 sponsort Lijnenspecialist / Premiumropes de Mini Transat campagne van de Spaanse zeiler Pep Costa Espuis. Het komende jaar steunen wij hem op weg naar de start van La Mini Transat  la Boulangère op 22 september 2019 in La Rochelle (Frankrijk). Hij zal exclusief met lijnen van de Lijnenspecialist/Premiumropes gaan varen. 

Pep Costa Espuis (19 jaar) uit Barcelona Spanje is één van de jongste deelnemers aan de komende editie van La Mini Transat La Boulangère. Hij was Spaans kampioen in de 29er in 2016 en maakt nu de stap naar zijn grote droom: het oceaan zeilen. Hij heeft inmiddels alle kwalificatie mijlen goed doorstaan en heeft zijn startbewijs daarmee behaald. 

Wil je Pep volgen : https://www.facebook.com/pepcostasailing/

Orange Water Sailing Team  (470 mannen)

Orange Water Sailing Team - 470 mannen

Cas van Dongen en Robin Becker vormen samen het Orangewater Sailingteam. Een fanatiek heren duo met Olympische ambities. De Lijnenspecialist is ongelooflijk trots dat ze deze heren mag ondersteunen in hun prachtige project. 

Zegers berkhout Sailing Team  (470 dames)

Zegers Berkhout Sailing Team - 470 Dames

Afrodite Zegers is al jaren verbonden aan de Lijnenspecialist. Zij vormt samen met Lobke Berkhout een nieuw 470 dames team met maar 1 doel : de Olympische Spelen in Tokio. Wij blijven trouw aan Afrodite en verwelkomen nu ook Lobke bij Team Lijnenspecialist. Twee dames met grote ambities en wij hopen dat onze steun helpt onderweg naar Tokio.  

Team Famed (Optimist)

famed sailing team

Een groep ambitieuze optimist zeilers die onder leiding van toptrainer en coach Han Beverwijk graag nog beter willen leren zeilen. Zij vormen een hecht team. Ze trainen hard en met veel plezier. Zeilen is een ervarings-sport en daarom maken ze dan ook heel veel uren op het water. Daarnaast worden ze gecoacht in het nemen van tactische en strategische beslissingen en werken ze aan hun conditie en mentale weerbaarheid. Allemaal aspecten die van belang zijn om in een wedstrijd optimaal te kunnen presteren. 

Frostbite Cup J/80

Frostbite Cup

De frostbite cup is een winter-wedstrijdserie voor J/80 vanuit Naarden. Vorig jaar hadden ze 24 boten aan de start en hopen dat dit jaar te overtreffen. De Lijnenspecialist stelt prijzen beschikbaar voor dit evenement voor deze fanatieke en gezellige klasse. De vloot biedt een omgeving voor beginnende en semi prof teams om ook in de winter de zeilmeters te blijven maken. Elk jaar zijn er trainingsdagen en lezingen rondom het reguliere programma. 

Skutsje de Tiid Sil 't Leare - Orionis Studenten Zeilvereniging

Sinds september 2014 heeft de A.S.Z.V. Orionis de beschikking over haar eigen Skutsje 'de Tiit Sil 't Leare'. Ideaal om opleidingen voor haar leden te organiseren en wedstrijden mee te varen. De wedstrijden worden gevaren door een groep fanatieke Orionis-leden sie samen met het skutsje-wedstrijdteam vormen. Het belangrijkste evenement is het Iepen Fryske Kampioenskippen Skutsjesilen (oftewel het IFKS). 

Jan Heuninck - A Cat

Jan Heunink A-Cat met Lijnenspecialist lijnen

Geboren in Zuid-Africa, woonachtig in Spanje en van Belgische komaf. Jan is een echte wereldburger op een extreem innovatieve boot. Van dit soort projecten gaat ons zeilershart een beetje sneller slaan. Jan kan op ons rekenen als zijn officiele leverancier voor lijnen en wij steunen op hem voor constructieve feedback over onze produkten. Een uitstekende samenwerking is het resultaat. 

Team Fram 

Team Fram zeilt met lijnenspecialist lijnen

Inmiddels staat de boot van Team te koop maar in de afgelopen jaren heeft dit team een uitstekende bijdrage geleverd aan de positieve uitstraling van ons merk. Het team bestaat uit veteranen en rookies die het samen uitstekend naar hun zin hebben en zowel fanatiek varen als gezelligheid belangrijk vinden. Hartstikke leuk om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. 

Team Jolokia J/80

Een fanatiek stel wedstrijdzeilers op een J/80. Team Jolokia of Team Peper