Zeereling op maat

Wij maken zeereling van zowel kaal staalkabel en PVC ommantelde staalkabel. De meest voorkomende optie voor zeereling is een spanner of een oog met een talie om de zeereling te spannen. Beide variaties kunnen wij leveren met of zonder PVC coating.

Zeereling met coating

Zeereling zonder coating

Coated - custom guard rail Uncoated - custom guard rail

Selecteer

Selecteer

Zeereling on-line op maat bestellen

Bekijk onze instructiefilm hoe je je zeereling opmeet. Markeer met tape hoe de zeereling op het schip staat. Je kunt het beste PVC tape strak om het draadeinde omwikkelen tegen het spannerhuis aan. Vervolgens draai je de spanner los en markeert het tape de stand. Als je een open spanner huis hebt, kun je ook de afstand tussen de twee draadeinde in het spannerhuis opmeten met een schuifmaat. Maak hieronder een keuze of je staalkabel met of zonder coating wilt. Het systeem loodst je vervolgens door alle stappen. 

Oude zeereling inleveren en na laten maken.

Bekijk hier onze instructiefilm hoe je de oude zeereling inlevert. Je kunt je zeereling langsbrengen in Amsterdam, maar ook opsturen naar ons. Wij maken je oude zeereling precies na. In onze tuigerij beschikken wij over een lange tuigtafel en precieze walsmachines. 

Tip : Tape de borgringen van de zeereling goed af met PVC tape om beschadiging aan zeilen te voorkomen (en aan jezelf). 

Het is ook mogelijk om zeereling in Dyneema®uit te voeren. Dyneema® is gevoeliger voor insnijding, dus voorkom scherpe scepters. Zeil je wedstrijden? Controleer de klassereglementen of Dyneema® zeereling is toegestaan.