Motorboot

Klik op de lijn in de tekening of in onderstaande lijst om je lijnenadvies te krijgen:

Heb je een motorjacht en wil je advies voor lijnen? Klik dan op de tekening of in de lijst welke lijn je wilt vervangen voor jouw schip. Onze lijnenwijzer geeft dan een lijnenadvies van producten en materialen die het beste bij jouw gebruik passen.

Voor motorschepen verkoopt de Lijnenspecialist hoogwaardige bootlijnen tegen zeer scherpe prijzen. Voordat je nieuw touwwerk gaat bestellen, zorg er voor dat de lengte en diameter overeenkomen met de situatie aan boord. De lijn diameter voor landvasten moet passen bij de grootte van jouw schip. Neem de diameter op van je huidige lijnen met bijvoorbeeld een schuifmaat of kijk in ons overzicht. Ook de lengte van de landvasten is belangrijk om goed af te kunnen meren.

Uiteraard splitsen wij een oog aan je landvasten, ankerlijnen of fenderlijnen als je dat wilt. En als je een RVS kous of harpje wilt, bestel die dan direct mee. Wil je extra bescherming van de lijn, dan kunnen wij een extra beschermhoes in het oog splitsen. Hierdoor blijven je landvasten netjes en slijten niet snel door op de kikker of bolders. Het is ook mogelijk om je ankerlijn direct aan de ketting te laten splitsen. Dit zorgt voor een sterke verbinding en het scheelt veel meters ketting aan boord.

Heb je Davids achterop het schip en wil je je lijnen vervangen? Geen probleem. Hiervoor hebben wij goede lijnen in het assortiment. Wij kunnen deze lijnen gesplitst aanleveren. Het is ook mogelijk om hier een RVS sluiting bij te leveren. Dan is de bijboot snel klaar om gehesen te worden. Wil je je rubberboot liever slepen? Kies dan een goede sleeplijn. Voor grotere slepen maken wij extra sterke sleeplijnen. Deze worden gemaakt met een breidle en ingesplitste ‘spanner’. Zo kan je vanaf twee punten slepen en blijft de sleeplijn altijd op spanning staan. Je kunt ons natuurlijk bellen voor advies 020-419 6412.

 

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons