Groothandel in touwen en staalkabel

De Lijnenspecialist is groothandel in touwen en staalkabel. Voor groothandel klanten hebben wij speciale scherpe prijzen. Wij kunnen touwen en staalkabel op maat produceren. Desgewenst verzorgen wij voor de nodige certificering van staalkabel en touwen. We hebben ook een grote voorraad in Amsterdam.

Wij hebben een groot assortiment touwwerk en staalkabel voor: zeilmakers, off-shore, architectuur, interieur architectuur, industrieel ontwerpen, theaterproducties, kunstbranche, civiele constructies, industrie, visserij, automotive, landbouw en vele andere toepassingen.

Ben je op zoek naar klossen synthetische touwen, spoelen staalkabel of juist maatwerk? Dan ben je bij onze groothandel in touwen en staalkabel aan het juiste adres. Mail ons of bel op + 31 20 419 6412.

Groothandel in touwen

Het succes van jouw bedrijf is ons succes. Dus denken wij graag mee aan de beste oplossing voor jouw uitdaging of project. Onze technische mensen houden van complexe uitdagingen. We verkopen veel rollen kaal HMPE, bijvoorbeeld van Dyneema® of Stirotex. Deze synthetische touwen zijn ideaal als vervanging van staalkabel. Maar ook touwen van polyester en polypropyleen verkopen wij per rol. Uiteraard hebben we scherpe prijzen voor hoge volumes.

Groothandel in staalkabel

De Lijnenspecialist is leverancier van staalkabel in vele soorten. Wij hebben ook een groot assortiment van spanners en fittingen. Wij kunnen staalkabel op maat walsen op onze locatie in Amsterdam. Daar hebben wij een lange tuigtafel en nauwkeurige walsapparatuur zodat we tot op de millimeter nauwkeurig kunnen werken. Ons team werkt regelmatig op locatie om constructies van staalkabel te installeren.

Bel ons op +31 20 419 6412 of mail ons voor een offerte. 

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons