Ankerlijnen

De Lijnenspecialist adviseert onderstaande lijnen voor ankerlijn. Deze lijnen zinken en hebben voldoende rek. Je kunt deze ankerlijnen ook aan een ankerketting (laten) splitsen. Een ankerketting zorgt dat schokken worden opgevangen. Door het gewicht van een stuk ankerketting graaft je anker onder de juiste hoek in. Zo kan je rustig van je ankerplaats genieten!

4 Items

 1. Premium Ankerloodlijn
  SKU: PRR904
  De Premium Ankerloodlijn zinkt in het water en is slijtvast zodat je anker goed houdt. De lijn is sterk, slijtvast en is betrouwbaar in zware omstandigheden. Leverbaar in Ø10mm tot Ø16mm voor schepen tot 18 meter. Learn More
  Vanaf € 74,99 € 74,99
 2. Dockline
  SKU: PRR206

  Toepassing: Landvast, Ankerlijn, Fenderlijn

  De Dockline is gemaakt voor sterkte en is gemakkelijk te hanteren.

  De hoogste kwaliteit landvast in ons assortiment. Slijtvast en flexibel niet. Geef bij je bestelling aan of wij een splits moeten maken in deze lijn.

  Learn More
  € 2,05 € 2,05
 3. P Classic
  SKU: PRR201

  Toepassing: Landvast, Ankerlijn, Fenderlijn

  Slijtvaste lijn met uitstekende UV bestendigheid. Geslagen, klassieke uitstraling. Makkelijk om te splitsen. Blijft zacht. Goede keuze voor ankerlijn of landvasten.

  Learn More
  € 1,25 € 1,25
 4. 8 Strengs Polyester
  SKU: PRR204

  Toepassing: Landvast, Ankerlijn

  Achtstrengs kwadraat gevlochten lijn van high tenacity polyester. Verkrijgbaar in wit, navy of zwart. Een duurzame en UV bestendige lijn. Deze lijn blijft altijd soepel.

  Learn More
  € 6,40 € 6,40
per page

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons