Room divider van touwen

Kleurrijke touwgordijnen als ruimte afscheiding

Onze touwgordijnen zijn prachtige roomdividers. Deze ruimte scheiders zijn gemaakt van touwen. Ze bepalen het karakter van de ruimte waarin ze hangen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van touwgordijnen die de Lijnenspecialist heeft gemaakt. Door de felle primaire kleuren zijn het echte eye-catchers geworden. Elk project is maatwerk. Het komt in nauwe samenwerking met de interieurarchitect tot stand. De Lijnenspecialist produceert de touwen op de gespecificieerde kleur. We werken ze daarna af en monteren het touwgordijn in de ruimte. Ideaal voor projectinrichting van kantoren, scholen, ziekenhuizen, restaurants, winkels en andere interieurontwerpen.

Bezig met een ontwerp van een interieur en wil je een touwgordijn? Mail ons of bel ons op 020-419 6412

Room Divider touwgordijn op de VU Ruimtescheiding van rode touwen Room Divider van blauwe touwenLange rode scheidingswand van touwgordijn

Scheidingswand van zwart gevlochten touw

Onderstaande room divider is een ontwerp van OTH Architecten in Amsterdam. Deze touwwand is ontwikkeld en gerealiseerd in samenwerking met de Lijnenspecialist. Voor het kantoor van de Voedsel- en warenauthoriteit hebben wij deze room divider geplaatst. Deze afscheiding van touwwerk zorgt ervoor dat mensen niet struikelen over een drempel. Een afscheiding die toch 'open' is, zodat het zicht niet wordt belemmerd. Een mooie kris-kras structuur van zwart gevlochten touw maakt deze touwmuur bijzonder. 

De Lijnenspecialist heeft voor het monteren van deze afscheiding een speciaal U-profiel ontwikkeld. De lijn die je ziet is de 12 mm zwart gevlochten 'Dockline'. 

Room Divider interieurarchitectuur Room Divider van zwart touw Room Divider van touwenScheidingswand van touwwerk

Touwgordijnen zijn breed inzetbaar om een ruimte te scheiden. Zo hebben wij ze ook opgehangen in een grote kantine. In deze kantine ontstonden daardoor mooie intieme zithoeken. Ook dragen touwgordijnen bij aan een betere akoestiek in een ruimte. De Lijnenspecialist heeft met diverse architecten projecten gedaan en steeds tot volle tevredenheid. Wij luisteren goed naar de ontwerpwensen van de interieurarchitect. En we zoeken de mooiste oplossingen daarbij. De touwgordijnen zijn handgemaakt en helemaal op maat. De montage doen we zorgvuldig en netjes. Ben je designer, ontwerper of architect voor winkels, restaurants of kantoren? Denk eens hoe mooi een touwgordijn jouw interieur kan maken. 

Interieur architectuur: touwgordijn

Op zoek naar een inventieve oplossing? Laat het ons weten

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons