Splits app

ropesplicing app Premiumropes Lijnenspecialist

Alle mogelijke splitsen beschikbaar in een handige App van Premiumropes

Premiumropes heeft een App die je helpt bij het maken van splitsen in lijnen. De App laat met gedetailleerde afbeeldingen en heldere instructies zien hoe je zelf splitsen kan maken in alle soorten lijnen.

• Instructies voor meer dan 30 verschillende splitsen
• Vier splitsen gratis
• App is volledig offline te gebruiken
• Hoge resolutie afbeeldingen

Het idee voor de App is ontstaan als opvolger van het boek : Splitsen van Moderne Lijnen door Jan- Willem Polman van PremiumRopes. "Tegenwoordig heeft bijna iedereen een Tablet of Smart Phone aan boord.
De app is complementair aan het boek. Waar het boek juist meer achtergrond informatie geeft, heeft de App veel meer foto's en slechts de noodzakelijke tekstuele uitleg", aldus Polman. Downloaden van de App geeft toegang tot gratis splitsen. 

De App is volledig offline te gebruiken. Polman: "Nagenoeg alle havens in Nederland hebben wifi, maar dat is niet altijd gratis. Bovendien lig je niet altijd in de haven met je boot. Daarom wilden we perse dat de App ook op de meest afgelegen plekken gebruikt kon worden."

De App is bijzonder gemakkelijk te gebruiken en is voorzien van veel duidelijke afbeeldingen die de gebruiker op heldere wijze door de hele splits heen loodsen. De foto's zijn van goede kwaliteit en tot op het kleinste detail in te zoomen.

DOWNLOAD HIER

Download onze splits app in de Apple Store

Download onze splits app in the google play store

Screenshot Ropesplicing App Premiumropes

Screenshot Ropesplicing App Premiumropes

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc. - Google Play store is a trademark of Google Inc.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons