Top kwaliteit lijnen voor alle boten koop je hier online

Lijnen voor boten zijn verkrijgbaar bij de Lijnenspecialist. Wij verkopen lijnen van topkwaliteit die tot de absolute wereldklasse behoren. Onze lijnen hebben hun sporen verdiend in de zeilwereld in diverse internationale wedstrijdvelden zoals de Olympische Spelen.

De beste lijnen voor boten

Lijnen zijn bij ons verkrijgbaar voor alle type boten. Of je nu een toerzeiler of een wedstrijdzeiler bent, bij ons ben je aan het juiste adres als je lijnen voor je boot wilt kopen. Enkele soorten lijnen die wij verkopen zijn:

 

Hulp nodig bij de keuze welke lijnen je nodig hebt voor jouw boot? Gebruik dan onze lijnenwijzer. Zo zie je eenvoudig welke lijnen je nodig hebt voor welke boten. De lijnen voor de boten kunnen tegen een meerprijs afgewerkt worden. Je hebt de keuze tussen:

  • Kleine oogsplits (voor een harpje)
  • Oogsplits (voor bijvoorbeeld landvasten)
  • RVS ring insplitsen
  • Takeling
  • Verjongen

 

Op verzoek splitsen wij de lijnen voor boten. Hierdoor verlies je slechts 10% aan trekkracht van de lijnen (wanneer er wordt geknoopt verlies je 50% van de trekkracht). Afhankelijk van het materiaal van de lijnen voor boten, gebruiken we verschillende methodes voor het splitsen. Zo worden geslagen lijnen op de conventionele manier gesplitst en worden gevlochten lijnen weer op een andere manier gesplitst. Een Dyneema lijn bijvoorbeeld wordt altijd ‘kern in kern’ gesplitst omdat een lijn van  Dyneema® 95% van de sterkte uit de kern haalt.

Heb je nog vragen met betrekking tot de lijnen voor boten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten    
Toerzeilen Open boten Regatta Landvasten

 

 

Wat andere mensen zochten: Dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons