Zeilen touwen – De beste touwen voor het zeilen voor de laagste prijzen

De beste touwen voor het zeilen bestel je online bij de Lijnenspecialist. Onze webwinkel  heeft een zeer groot assortiment touwen voor het zeilen. Van toerzeilen tot en met professioneel wedstrijdzeilen. Wij hebben in onze webwinkel voor elke vorm van zeilen de beste touwen voor jou op voorraad.

Touwen voor toerzeilers Touwen voor open boten Touwen voor regatta zeilers Touwen voor landvasten
Toerzeilen Open boten Regatta Landvasten

Zeilen touwen

Elke zeilcategorie heeft behoefte aan een ander touw tijdens het zeilen. Zo willen wedstrijdzeilers dat het touw lichtgewicht is en niet rekt. Het is belangrijk dat je een touw kiest dat bij jouw gebruik past. Soms kan het lastig zijn om te bepalen welke touwen je nodig hebt. Met behulp van de lijnenwijzer kun je via onze website makkelijk je keuze maken. Onze lijnenwijzer kijkt naar de volgende punten:

  • Slijtvastheid
  • Rek
  • Flexibiliteit
  • Trekkracht
  • Kruip

De lijnenwijzer houdt ook rekening met of een touw fijn in de hand ligt tijdens het zeilen. Daarnaast ook of het touw wel soepel door blokken en katrollen loopt. En natuurlijk wordt er naar de UV- bestendigheid gekeken.

Onze touwen worden vooral gebruikt voor het zeilen. Daarnaast worden ook in het interieur en architectuurnautische touwen veel gebruikt. Wij verkopen gevlochten en geslagen touwen. Zowel touwen van moderne high-tech vezels als klassieke touwen. Vraag ons gerust om advies welk touw het beste is voor jouw toepassing. Wij verzenden je touwen gratis bij bestellingen boven de €50 binnen Nederland. Woon je in Belgie? Dan verzenden wij bestellingen boven de €100 gratis.

Klik door naar onze webwinkel en bestel de touwen die je nodig hebt voor het zeilen.

Heb je nog vragen over touwen voor zeilen? Stuur ons dan gerust een e-mail. Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 020-419 6412.

Wat andere mensen zochten: Dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons