Kies de beste landvasten voor je boot

Landvasten voor de watersportwereld bestel je online in de webwinkel van de Lijnenspecialist. Wij hebben een zeer breed assortiment lijnen voor elke boot. Of het nu gaat om motorboten, sloepen of zeilboten

Kant-en-klare landvasten met oog: blauw, zwart en gespikkeld Dockline kwaliteits landvasten: zilver, zwart, beige en navy P-Classic driestrengs geslagen landvasten 8 strengs Polyester landvast
PES - Kant en klare landvasten Dockline - Custom made P - Classic - Custom made 8 - Strengs geslagen - Custom made
Duurzaamheid: ★ Duurzaamheid: ★★★ Duurzaamheid: ★ Duurzaamheid: ★★★

 

8-strengs PPM landvast P-classic driestrengs PPM landvast

landvast rubbers

Cylinder fenders - stootwillen
8 - Strengs geslagen PPM P - Classic  - PPM Landvast rubbers Fenders
Duurzaamheid: ★ Duurzaamheid: ★ Duurzaamheid: ★★★★ Duurzaamheid: ★★★★

 

Landvasten

De landvasten die wij online verkopen zijn van polypropyleen of polyester. Wij verkopen zowel geslagen als gevlochten lijnen.

Polyester landvasten

 - Hebben een zeer hoge trekkracht
 - Zijn goed rekbaar
 - Slijten niet snel
 - Soepel om knopen in te leggen

Polypropyleen is minder UV bestendig. Deze lijnen kunnen hard worden na langere tijd en kraken onder spanning. Wil je een duurzame oplossing? Kies dan voor polyester.  

Duurzame en goede kwaliteit landvasten

Wil je de beste kwaliteit landvast? Kies dan een landvast dat 100% van polyester is gemaakt. Zo heeft onze Dockline een gevlochten kern en mantel van polyester. De Dockline kunnen we op maat splitsen. Desgewenst maken we daar ook nog een RVS kous en/of een slijtmantel aan vast. Dit is een goede en veilige oplossing voor je vaste ligplaats. Wij hebben ook kant-en-klare landvasten waar al een oog in zit. Deze hebben ook een mantel en kern van 100% polyester.

Hoe zie je nu aan een landvast of het van goede kwaliteit is? Een goed landvast zinkt! Heb je nou een sleeplijn nodig? Dan is polypropyleen wel een goede keuze. Lijnen van polypropyleen zijn echter veel minder sterk en veel minder slijtvast. 

Als je twijfelt over de lengte van het landvast adviseren wij 1 tot 1,5 keer de scheepslengte. Wat de diameter van de landvasten betreft, kan je onze tabel bekijken.

Bij ons kun je landvasten bestellen met of zonder gesplitst oog. Wanneer je kiest voor een gesplitst oog, verlies je slechts 10% van de treksterkte in plaats van 50% bij een knoop.

Bestel vandaag nog online je landvasten. Binnen twee werkdagen ontvang je ze thuis of in de haven. En heb je nog vragen? E-mail ons en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

 

Wat andere mensen zochten: Dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons