S Core Mini Spoel

Toepassing: Bindsel(lashing), Softshackles, Loops, reparaties

De S Core Mini is een enkelvoudig gevlochten(kern) lijn gemaakt van Stirotex. De lijn wordt geleverd op een kleine haspel. Een ideale oplossing voor lashings, reparaties en bijvoorbeeld het maken van softshackles of loops.

In stock
SKU
PRR350M
Vanaf € 19,05 € 19,05

S Core Mini haspel met Stirotex lijn van top-kwaliteit

S Core is supersterk, splitsbaar en veelzijdig. Hierdoor kan je veel zelf aan boord splitsen. Denk hierbij aan softshackles, loops en lashings. De S Core Mini is op haspels verkrijgbaar in 2mm – 30m of 3mm – 20m in zilver. De kleine haspels passen gemakkelijk in iedere splitstas. Onmisbaar voor snelle reparaties tijdens het zeilen.

  • Softshackles - Het lichtgewicht alternatief voor metalen sluitingen. Softshackles rammelen niet en je kan ze zelf maken in de maat die je nodig hebt.
  • Loops - Loops gemaakt van HMPE supervezels kunnen worden gebruikt voor diverse bevestigingen aan dek en in het tuigage. S-Core is hiervoor geschikt.
  • Bindsel of lashing - S Core wordt gebruikt voor het spannen van draden of stagen door middel van een bindsel of lashing.
  • Trimlijnen - Enkelvoudige lijnen gemaakt van HMPE supervezels worden gebruikt ter vervanging van RVS draad. Bijvoorbeeld bij een val, neerhouder of onderlijk strekker.

Hoe wordt de S Core gesplitst?

Op onze pagina met splitsvideos vind je alle technieken voor het maken van een oogsplits, loops en softshackles.

Ook zijn er uitgebreide splitshandleidingen te vinden in ons splitsboek. Je kan ook de gratis app Rope Splicing gebruiken.

Specificaties
Diameter mmStrength in kg Weight kg/100 m
24500.3
37500.5
PRR350M S Core Mini Spool Load - Elongation graph
More Information
Segment Motorboot, Zeiljacht, Toerzeiljacht, Wedstrijdjacht, Open Wedstrijdboot
Rek Minimaal
Constructie Enkel gevlochten
Kern Stirotex
Splitsbaar Ja
Kleur Zilver
Diameter 2 mm, 3 mm

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons