Premiumropes: lijnen, sluitingen en staalkabel

Premiumropes is een merk dat staat voor top kwaliteit lijnen en hardware voor zeilboten en verstaging.

Premiumropes: topkwaliteit lijnen Premiumropes hardware voor zeilboten Premiumropes staalkabel en terminals

Lijnen

What's in a name... Premiumropes dat zijn natuurlijk premium lijnen! In Nederland noemen we ons de Lijnenspecialist. Maar inmiddels leveren we wereldwijd onder de naam Premiumropes. Ons technische team weet alles van materialen en constructie van lijnen. Wij hebben onze eigen collectie lijnen ontwikkeld. En wij weten wat onze klanten willen. Wij leveren aan Olympische zeilers, oceaanracers, mega jachten en toerzeilers. Onze lijnen zijn ontwikkeld om alle groepen blij te maken met onze verschillende prodcuten. Bijvoorbeeld, onze lijnen met de HMPE vezels Stirotex hebben de hoogste kwaliteit. Probeer het zelf, je zult niet teleurgesteld worden. 

Hardware voor zeilboten

Onze roestvrijstalen hardware is een mooie collectie sluitingen. Wij hebben ook onze eigen low friction rings van aluminium in allerlei maten. 

Staalkabel en terminals

Voor zeiljachten en ook voor industriele en constructie toepasingen, produceert Premiumropes staalkabel en terminals. Bekijk onze collectie producten voor verstaging. Wij adviseren je natuurlijk graag over onze producten. 

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons