Handboek Splitsen van Moderne Lijnen

Het complete splitsboek met ruim 450 instructiefoto's waarmee je zelf allerlei bewerkingen aan lijnen leert maken, zoals oogsplitsen in lijnen met Dyneema®, verjongen, softshackles.
In stock
SKU
PRH90101
€ 30,99 € 30,99

Taal: Nederlands

Dit handige en instructieve boek is een nieuw standaardwerk voor het gebruik van moderne lijnen. Door de komst van nieuwe, sterkere kunststofvezels zijn de toepassingsmogelijkheden van touwwerk in de watersport drastisch veranderd. Afgezien van het verschaffen van uitgebreide informatie over de eigenschappen, toepassingen en kenmerken van alle beschikbare lijnen gaat het boek uitvoerig in op de verschillende splitstechnieken. Alle basistechnieken worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van duidelijke instructiefoto's. Van het maken van oogsplitsen en soft-shackles van Dyneema tot het verjongen van schoten en vallen - alles komt aan bod en wordt duidelijk en overzichtelijk behandeld.

Onmisbaar aan boord van elk modern jacht, en voor de handige toerzeiler maar ook de fanatieke wedstrijdzeiler! ISBN 9789064105982 - Hardcover - 168 blz - Gottmer Uitgevers Groep B.V. (Hollandia)

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons