D-Pouch Splitstas

Bewaar je splitsgereedschap georganiseerd en netjes in deze D-Pouch. Door het compacte ontwerp van dit handige tasje kan het gemakkelijk aan boord worden opgeborgen.

Beschikbaar in 2 maten:

De P40 - hierin past een complete set splitsgereedschap

De P65 Pro - hierin passen ook de professional D-Splicer Fixed XL naalden

Op voorraad
SKU
PRH810
Vanaf € 24,95 € 24,95

Tuigers splitstas voor splitsnaalden en gereedschap

De D-Pouch splitstas houdt al je splitgereedschap, naalden, fids en scharen netjes bij elkaar. Het formaat is precies goed zodat je splitsgereedschap netjes en georganieerd opgeborgen kan worden aan boord of tijdens transport.
Welk splitsgereedschap je ook gebruikt. Het is het beste om alles op te bergen in een splitstas zoals de D-Pouch. Er is voldoende ruimte om ook takelgaren, tape en ander splitsmateriaal op te bergen.

The D-Pouch leverbaar in twee maten: P-40 (standaard) and P-65 pro

De standaard maat D-Pouch splitstas P-40 is 40cm lang. Verder zijn de andere maten 10cm x 10 cm. Hierin kan een complete splitsset opbergen waarmee je al het splitswerk op zeilboten kan doen.

De D-Pouch Pro splitstas P-65 is de grotere versie met een lengte van 65cm. In de pro passen ook de langere splitsnaalden zoals de D-Splicer Fixed XL. Er is ook ruimte voor meer gereedschappen zoals een touwbrander, tapes, verschillende kleuren takelgaren en reserve lijntjes.

De D-Pouche is gemaakt van duurzaam nylon doek en is tevens met schuim gevoerd. Dit zorgt ervoor dat gereedschap niet beschadigd raakt. Langs de lange zijde in de tas is een vak waar de lange splitsnaalden veilig kunnen worden opgeborgen. Verkrijgbaar in zwart met witte handgrepen.

Voor wat voor type zeiler is de D-Pouch geschikt?

Bijna ieder type zeiler die smalle reparaties en splitswerk doet aan boord van een zeilboot, zal de handige D-Pouch splitstas waarderen:

  • Wedstrijdzeilers - Er zijn aan boord van een wedstrijdschip altijd lijnen die vervangen of verbeterd moeten worden. Racers hebben al het noodzakelijke splitsgereedschap bij elkaar in een tas en klaar voor gebruik. Gebruik de grote versie van de D-Pouch indien je langere splitsnaalden gebruikt zoals bijvoorbeeld de D-Splicer Fixed XL.
  • Schipper & bemanning voor toerzeiljachten - Tijdens de reizen aan boord van een zeiljacht zal de bemanning bezig zijn met alle lijnen om slijtage te voorkomen, een doorgestikte takeling maken of ander splitswerk te doen. Het is goed zeemanschap om de noodzakelijke gereedschappen aan boord te hebben voor dergelijke klussen. De D-Pouch splitstas houdt alle splitsgereedschappen mooi bij elkaar.
  • Kapiteins, tuigers en zeilmakers - alle professionals die werken aan schepen en in de werkplaatsen gebruiken D-Splicer gereedschap voor touwwerk en splitsen. De nieuwe D-Pouch splitstas is ontworpen om alle splitsgereedschappen veilig op te bergen. Neem de grotere pro versie als je regelmatig werkt op grote jachten, waar lange splitsnaalden nodig zijn om goede splitsen te kunnen maken.

Tip van de Lijnenspecialist:

Waarom neem je de D-Pouch niet samen met wat D-Splicer gereedschap en maak je er een leuk cadeau voor je schipper, een nieuwe booteigenaar op de club, de kinderen gewoon voor de verjaardag?