Special - Eco Cruiser

IMG_9353

Innovatie in touwwerk

De Lijnenspecialist bestaat 10 jaar en wij zijn trots om in ons jubileum jaar onze nieuwste innovatie te mogen presenteren. Dag in dag uit zijn wij bezig met de verbetering en innovatie van lijn en materialen. We proberen nieuwe dingen, maken nieuwe producten en testen er op los. Zo hebben we vorige jaar de Eco Dock en Eco Fender geïntroduceerd. En dan nu, na een jaar ontwikkelen en testen, introduceren we de ook de Eco Cruiser. Sinds jaar en dag is een dubbel gevlochten polyester lijn altijd heel populair. Het is misschien wel een van de meest gebruikte lijnen in de watersport. Reden te meer om niet stil te zitten en te blijven innoveren. Het is dan ook mooi om te zien hoe deze lijn in de afgelopen 10 jaar een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt heeft.

banner_jaar
Cruiser_16
Cruiser 16
Cruiser24
Cruiser 24
Cruiser_24_kmix
Cruiser 24 Kmix
Crruiser_XTS_2
Cruiser XTS
Cruiser_XTS_Grip
Cruiser XTS Grip
Eco_blauw
Eco Cruiser

De Eco Cruiser

De Eco Cruiser van Premium Ropes is het resultaat van het continu ontwikkelen van touwwerk gecombineerd met de wens om duurzaam te ondernemen. Het is één van onze lijnen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Deze universele lijn is gevlochten van rPet garens. Deze garens zijn gemaakt van het afval van het meest voorkomende soort plastic Pet, dat doorgaans makkelijk te recyclen is.

rPet gemaakt van oude plastic flessen

rPet is gemaakt door middel van het recyclen van plastic dat voorheen gebruikt werd in verpakkingsmaterialen. Zoals bijvoorbeeld plastic flessen. Nadat het ingezameld is, wordt het gesorteerd, gewassen en daarna verwerkt tot rPet. Het grote voordeel van rPet is dat het bijdraagt aan het verminderen van plastic dat in de oceanen drijft. Lijnen gemaakt van rPet zorgen ervoor dat het plastic afval verminderd en het bedraagt aan het opruimen van de oceanen.

recycleblack_1

Een complete lijn

De Eco Cruiser is een unieke lijn met mooie moderne kleuren, ligt soepel in de hand en is slijtvast. Kwalitatief doet deze lijn niet onder voor de alom bekende polyester lijnen die al jaren worden gebruikt in de watersport. Het is een betrouwbare lijn die lang mee gaat, zacht en soepel blijft. De Eco Cruiser is Uv-bestendig, keurig rond en heeft een slijtvaste mantel. Het is een complete lijn en kan dus voor diverse toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld vallen en schoten maar in de dunnere diameter ook uitermate geschikt als trimlijn.

Zomerspecial

Voor de introductie van de Eco Cruiser hebben wij leuke zomerspecial bedacht. We zijn aan de slag gegaan en we hebben van de Eco Cruiser al complete vallen en schoten gemaakt. Inclusief splitswerk en sluitingen. Handig ingedeeld in scheeplengte en voor een zeer gunstige introductie prijs. Je hoeft alleen nog maar een kleur te kiezen.

Spinnaker-/ genuaval

met aangesplitste snapsluiting en inscheeroog

Grootzeilval 

met aangesplitste sleutelsluiting en inscheeroog

Scheepslengte

tot

8.5m / 28ft

Scheepslengte

tot

10.5m / 35ft

Scheepslengte

tot

13m / 44ft

Scheepslengte

tot

8.5m / 28ft

Scheepslengte

tot

10.5m / 35ft

Scheepslengte

tot

13m / 44ft

Genuaschoot

set van 2 schoten met softshackle

Gennaker- / spinnakerschoot

set van twee schoten met softshackle

Scheepslengte

tot

7.5m / 24ft

Scheepslengte

tot

9.5m / 32ft

Scheepslengte

tot

12.5m / 42ft

Scheepslengte

tot

9m / 30ft

Scheepslengte

tot

11m / 36ft

Scheepslengte

tot

13m / 44ft

Per meter

Wil je de Eco Cruiser gewoon per meter bestellen? Klik dan op het product hieronder

1 Item

  1. Eco Cruiser
    SKU: PRR225

    Toepassing: Val, Schoot, Trimlijn

    De Eco Cruiser is het resultaat van het continu ontwikkelen van touwwerk gecombineerd met de wens om duurzaam te ondernemen. Het is één van onze lijnen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Het is een complete lijn en kan dus voor diverse toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld vallen en schoten maar in de dunnere diameter ook uitermate geschikt als trimlijn.

    Learn More
per page

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons