Genuaschoten Eco Cruiser (7.5m / 24ft)

De Eco Cruiser is het resultaat van het continu ontwikkelen van touwwerk gecombineerd met de wens om duurzaam te ondernemen. Het is één van onze lijnen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Deze set schoten (8mm / 2x 10 meter) is gesplitst en wordt geleverd met softshackle. Een kant en klare set genuaschoten.
Op voorraad
SKU
PRK22507
Vanaf € 74,95 € 74,95 Normale prijs € 86,00

De Eco Cruiser is een unieke lijn met mooie moderne kleuren, ligt soepel in de hand en is slijtvast. Kwalitatief doet deze lijn niet onder voor de alom bekende polyester lijnen al jaren worden gebruikt in de watersport. Het is een betrouwbare lijn die lang mee gaat, zacht en soepel blijft. De Eco Cruiser is Uv-bestendig, keurig rond en heeft een slijtvaste mantel. Het is een complete lijn en kan dus voor diverse toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld vallen en schoten maar in de dunnere diameter ook uitermate geschikt als trimlijn.

rPet gemaakt van oude plastic flessen
rPet is gemaakt door middel van het recyclen van plastic dat voorheen gebruikt werd in verpakkingsmaterialen. Zoals bijvoorbeeld plastic flessen. Nadat het ingezameld is, wordt het gesorteerd, gewassen en daarna verwerkt tot rPet. Het grote voordeel van rPet is dat het bijdraagt aan het verminderen van plastic dat in de oceanen drijft. Lijnen gemaakt van rPet zorgen ervoor dat het plastic afval verminderd en het bedraagt aan het opruimen van de oceanen.