Leuke cadeaus voor een zeiler


Zoek je een kerstcadeau voor een zeiler of watersporter? Op deze pagina speciaal voor Kerstmis kom je vast iets leuks tegen.

Maak bijvoorbeeld je eigen Softlinks met het (doe-het-zelf)Softlinkpakket of kom altijd op tijd starten met een goed starthorloge. Een boek is ook altijd een uitstekend geschenk. Wij hebben bijvoorbeeld diverse leuke boeken over het splitsen van moderne lijnen. Er is voor iedereen wel iets te vinden en voor elke portemonnee. Vergeet ook zeker niet een goed kompas, daarmee ga je zeker op de juiste koers naar Kerst.

Weet je echt niet wat je moet kiezen? Kies dan voor een cadeaubon van de Lijnenspecialist. Daar maak je iedere zeiler blij mee.

_23A4898

Een handige cadeaubon voor de zeiler!

Onze Giftcards zijn het perfecte cadeau voor een zeiler. Leuk om te geven en om te krijgen. Je geeft niet alleen een cadeau voor iemands grootste hobby, maar hij of zij kan ook nog zelf een eigen keuze maken. Om het makkelijk te maken kan je ook nog zelf kiezen welk bedrag je geeft. Zo geef je altijd een geslaagd cadeau.

Standaard

Deelnameset 1
19.95
  • Complete Workshop
  • 2 webinars (5 uur training in totaal)
  • Uitgebreide feedback van tuigers
  • Inclusief alle lijnen om te oefenen

Professioneel

Deelnameset 3
89,50
  • Complete Workshop
  • 2 webinars (5 uur training in totaal)
  • Uitgebreide feedback van tuigers
  • Inclusief alle lijnen om te oefenen
  • Inclusief complete set splitsgereedschap

Geef een workshop splitsen cadeau!

Dit is een praktisch cadeau voor iedere zeiler. In deze workshop vertellen wij over de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken.

Maar deze online trainingen gaan vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert hoe je een Dyneema of Stirotex val kan splitsen, een oog kan maken in polyester lijnen en hoe je softshackles maakt. Het splitsen doen we gezamenlijk en stap voor stap. We geven je iedereen steeds ruim de tijd om iedere stap te volgen.

Klik hier voor meer informatie en de data van de workshop.

Impressie van de online workshop

Of een leuk splitsboek?

Wil je leren om lijnen te splitsen? Wij verkopen alle boeken die door Jan-Willem Polman, oprichter van de Lijnenspecialist, zijn geschreven. Alle boeken bevatten duidelijke instructies voor het maken van oogsplitsen in gevlochten lijnen met supervezels zoals Dyneema®. Maak je eigen softshackles, rigging loops en vele andere splits instructies. Stap voor stap met duidelijke foto's.

Nu verkrijgbaar in 7 verschillende talen!

Geef een leuke Softlinkset cadeau!

Met Softlinks kan je je deklayout optimaliseren. Je maakt met een Low Friction Ring en een ‘Loop’ gemaakt van een supervezel zoals Stirotex. Een Softlink is een simpele, lichtgewicht oplossing die te gebruiken is als mastvoetblok, voor Lazy Jacks, barberhaulers of als dek-oog. Ook voor het geleiden van de rolfoklijn is de Softlink ideaal. De Softlink is makkelijk in gebruik en heeft geen onderhoud nodig.

Je kan de Softlinks zelf maken met een doe-het-zelf pakket. 

Met een kompas ben je op de juiste koers!

Een goed kompas is altijd welkom. Op ieder schip heb je namelijk een goed kompas nodig. Deze handkompassen van Plastimo zijn makkelijk te bedienen en handzaam. Je kan ze daarom op alle soorten schepen gebruiken. Deze kompassen zijn ook te gebruiken als taktisch kompas tijdens wedstrijden. De Iris 100 is snel, nauwkeurig en perfect voor open boten, sportboten & catamarans tot 9 meter. Gebruik de Iris 50 als handig peilkompas voor op grotere schepen.

Nooit te laat bij de start van een wedstrijd?

Starthorloges zijn onmisbaar voor de wedstrijdzeiler. De Ronstan Clearstart zeilhorloges zijn een perfecte combinatie voor gebruik op het water of in het dagelijks leven. De zogenaamde "wal" en "water" functie zorgen er voor dat tijdens de wedstrijd alleen de benodigde functies beschikbaar zijn zoals de countdown. Hierdoor is de bediening zeer eenvoudig.
De Ronstan horloges hebben 3 verschillende count-down functies en kunnen gesynchroniseerd worden bij het volgende startsignaal. In de walfunctie zijn een alarm, stopwatch en countdown beschikbaar. Het horloge is voorzien van verlichting en is leverbaar in moderne kleurstellingen.

Denk eens aan een zakmes voor zeilers

Het geven van een mes ligt misschien niet voor de hand. Maar iedere zeiler waardeert heet enorm. tijdens het zeilen kan je zomaar een mes nodig hebben. Bijvoorbeeld om in nood een lijn door te snijden. Maar je kan er natuurlijk ook een appel mee schillen. 

De Lijnenspecialist heeft verschillende messen in het assortiment. Van inklapbare zakmessen tot aan keramische messen voor High Performance lijnen.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons