Webinar X-club Nederland

 Workshop splitsen van moderne lijnen

 

Join Webinar

Webinar #2 Splicing Modern Ropes

Bedankt voor je deelname aan het webinar. Volgende week, dinsdag 19 mei, is er nog een webinar waarin we dubbelgevlochten polyester lijnen gaan splitsen. Deelname aan dit webinar is gratis en kan via de bovenstaande link. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben over lijnen of het splitsen, dan helpen we je graag verder.

Voor alle deelnemers aan het webinar is er namens X-Yachts Holland & Premium Ropes een speciale aanbieding. (geldig tot 31 mei 2020)

Bij een bestelling van nieuwe vallen en/of schoten krijg je maar liefst 15% korting op alle lijnen uit het Stirotex assortiment. Bestellen kan via X-Yachts Holland of Premium Ropes.

Het uitleveren gaat via X-Yachts Holland.

4 Items

 1. S Cup
  SKU: PRR330

  Toepassing: Val, Schoot, Trimlijn

  Deze topkwaliteit racing lijn heeft een gecoate Stirotex grade 12 kern en 24-voudig gevlochten mantel. Eigenschappen: Geschikt om te splitsen en te verjongen (bv bij spi-schoot), zeer lage rek en licht. Door de duurzame mantel geschikt voor gebruik in stoppers. Breed toepasbare lijn.

  Learn More
  € 1,20 € 1,20
 2. S Core
  SKU: PRR350

  Toepassing: Trimlijn, Achterstag

  Lijn van 100% stirotex zonder mantel. Sterker dan staal & rekvrij.

  Learn More
  € 1,25 € 1,25
 3. Splitsset: Yacht
  SKU: PRH88003
  De Lijnenspecialist biedt een aantal mooie splitssets aan. Deze set is geschikt voor jachteigenaren. Het bevat: een set Selma naalden, een D-Splicer Fixed F15, een schaar voor Dyneema lijnen, takelgaren, splitstape, zeilnaalden en oefenmateriaal. Kies of je wel of geen splitsboek wilt hebben. Learn More
  Vanaf € 119,95 € 119,95
 4. TN Racing
  SKU: PRR340

  Toepassing: Val, Schoot, Trimlijn

  Dit is een high-performance lijn met een kern van Stirotex® vezels en een Technora/polyester mantel. Technora is enorm slijtvast en houdt extreem goed in stoppers, deze lijn is dan ook geschikt voor grote boten en grote lieren.

  Learn More
  € 2,55 € 2,55
per page

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons