Blue Wave terminals en spanners

Blue Wave levert top kwaliteit terminals en spanners voor verstaging. Wij kunnen deze aan staalkabel walsen, maar je kunt ze natuurlijk ook separaat bestellen.

Blue wave walsterminalsBlue wave spannersBlue wave smart pins voor spanners

Heb je de Blue Wave smartpins al op jouw zeilboot? Dit is een handige en veilige manier om je spanners van de verstaging te borgen.

Blue Wave is een Deens bedrijf dat een uitgereide range RVS stalen fittings maakt. De Lijnenspecialist kan deze terminals en spanners aan staalkabel walsen voor verstaging voor zeiljachten, veiligheids rails en architectuur constructies. Aan boord van zeiljachten, zorg er voor dat je twee keer per jaar de spanners en terminals checkt. Een kleine beschadiging kan tot grote problemen leiden. Het is best eenvoudig om nieuwe stagen on-line in onze webwinkel te bestellen. Bekijk snel on-line wat de kosten zijn.

Hiervoor heb je de volgende informatie nodig:

  1. 1. Staalkabel soort & diameter
  2. 2. Lengtes (meet van hart tot hart)
  3. 3. Soort fittingen
  4. 4. Soort spanners

We kunnen je nieuwe verstaging makkelijk opsturen. Wil je liever dat we je oude verstaging namaken, breng die dan langs of stuur het op.  Please contact us if you want advise from one of our riggers.