Superjacht tuigen

Superjacht tuigen: de Lijnenspecialist is internationaal bekend onder de naam Premiumropes: expert in lijnen en tuigage. Wij leveren op-maat-gemaakte vallen, schoten en landvasten voor superjachten en megajachten. 

Nieuwe tuigage nodig voor jouw superjacht?

Wij kunnen lijnen in elke kleur en materiaal produceren voor een superjacht. Ons internationale team met tuigers reist naar jouw zeiljacht om het te tuigen. Wij zorgen dat jouw megajacht weer zeilklaar is. We splitsen en tuigen alle lijnen op maat aan boord. Uiteraard zorgen wij ook voor dat vallen en schoten worden geïnstalleerd op de hydraulische lieren. 

Lijnenspecialist superjacht tuigers Lijnenspecialist megajacht tuigersLijnenspecialist superjacht tuigers

Bekijk onze foto's waar wij de tuigage hebben vervangen. Dit was op een 184 voets Perini Navi zeiljacht. Een voorbeeldproject waar we nauw samenwerkten met de jacht manager, de kapitein en bemanning aan boord. De lijnen waren op maat geproduceerd en gesplitst in de fabriek. Aan boord van dit prachtige megajacht heeft ons team alle oude lijnen vervangen met de nieuwe lijnen. Ons team van tuigers heeft ter plekke loops en talies gesplitst van Dyneema® lijnen. Op die manier is het lopend want sterk en veilig vast gemaakt  aan de zeilen van dit superjacht. 

Kapiteins en bemanningen waarderen onze expertise, professionaliteit en hoffelijkheid van het Lijnenspecialist team met tuigers. Ons toegewijde team van jachttuigers is ervaren en flexibel. Dit stelt ons in staat om een superjacht project binnen een strakke planning uit te voeren. Wij produceren lijnen en touwwerk op bestelling. En kunnen elke touwkleur en -materiaal leveren die bij jouw megajacht past. Landvasten kunnen, indien gewenst, worden geleverd met een lederen beschermhoes.

Wil je ons bedrijf en tuigers leren kennen? Wij zijn gevestigd in Amsterdam. We staan ook elk jaar op de RAI HiswaBoot Dusseldorf en ons team is beschikbaar voor afspraken gedurende de jaarlijkse METS Tradeshow in Amsterdam. 

Contact ons voor een offerte om jouw megajacht te tuigen. Je kunt ons ook bellen op 020 - 419 6412. Wij kijken er naar uit om de tuigage voor jouw schip te mogen verzorgen! 

Superjacht tuigen: project Perrini Navi

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons