Aanbieding - Landvasten kant-en-klaar

Landvasten kant-en-klaar - 100% Polyester

Het is belangrijk om de boot goed en veilig af te meren. Het kiezen van de juiste landvasten is hierbij van groot belang, maar ook niet altijd makkelijk. Kies je voor gesplitste lijnen, dan heb je in ieder geval landvasten waarbij de breeksterkte hoog is. Dat is toch een veilig idee.

In ons assortiment bieden bij een selectie kant-en-klare landvasten. Deze landvasten zijn sterk, betrouwbaar, UV-bestendig, flexibel en kraken niet. Omdat de landvasten gemaakt zijn van polyester gaan deze gaan lang mee en blijven altijd flexibel.

Alle landvasten hebben een ingesplitst oog. Beschikbaar in de kleuren zwart, navy en wit/zwart. 

Koop je liever de landvasten per stuk? Dan kan dat natuurlijk ook. Je krijgt dan 15% korting. Klik op deze link om de landvasten per stuk te kopen.

Dag
Uur
Minuut
Second
4_pack_black

Scheepslengte - 8m / 26ft

Scheepslengte - 10m / 33ft

Scheeplengte - 12m / 39ft

Scheepslengte - 14m / 46ft

Maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

De Lijnenspecialist is jarig en dat willen we graag vieren. We hebben bovenop deze aanbieding nog een leuke extra mogelijkheid om het aankoopbedrag terug te verdienen. Wil jij de landvasten gratis? Let dan goed op.

Stap 1 – bestel een set kant-en-klare landvasten

Stap 2 – Leg de boot vast(op een leuke plek) met de nieuwe lijnen
Stap 3 – Maak er een paar mooie foto’s van
Stap 4 – Plaats de leukste foto’s op Facebook en tag ons op @delijnenspecialist Eventueel kan je ook de foto’s naar ons mailen.

Stap 5 – Volg ons op Facebook.

Aan het einde van de actie maken we de leukste inzendingen bekend. De winnaars krijgen een cadeaubon ter waarde van het aankoopbedrag.

IMG_6867lr2