HTX 40mm Keerblok

De HTX blokken van Lewmar zijn een goede keuze voor zeilers die veel trimmen onder hoge belasting. Deze blokken blinken uit in toepassingen zoals vallen, schoten, bij de mastvoet en voor de neerhouder.
In stock
SKU
LW29194061
€ 70,99 € 70,99

De HTX blokken van Lewmar zijn de perfecte keuze voor zeilers die veel trimmen onder hoge belasting. Deze blokken blinken uit in toepassingen zoals vallen, schoten, bij de mastvoet en voor de neerhouder.
Robuuste aluminium wangen: De HTX blokken zijn gemaakt met robuuste aluminium wangen. Dit zorgt voor een hoge breeksterkte. De HTX blokken zijn bestand tegen de meest veeleisende zeilomstandigheden.
Centraal glijlager: Een centraal glijlager garandeert een optimale werking van het blok bij zware belasting.
Kogellagers voor de zijwaartse kracht: De HTX blokken zijn uitgerust met Delrin kogellagers, ontworpen om wrijving tussen de wangen en de schijf te minimaliseren en de algehele functionaliteit te verbeteren.
Samengevat vertegenwoordigt de Lewmar HTX serie het hoogtepunt van jaren expertise en innovatie. Deze blokken zijn de ideale keuze zijn voor geavanceerde zeilsystemen die zowel precisie als duurzaamheid vereisen.

More Information
Serie HTX
Model 40 mm
Schijf Ø 40 mm
Aantal schijven 1
Lager Glijlager
Max lijndikte 8 mm
Wartel Nee
Klem Nee
Ratel Nee
Breeksterkte (kg) 1500
Veilige belasting (kg) 750

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons