Tylaska

Tylaska maakt premium sluitingen die over de hele wereld door professionele wedstrijdzeilers worden gebruikt. Dit zijn de beste zeil sluitingen die je kunt kopen. Wij kunnen Tylaska sluitingen aan je nieuwe vallen of schoten splitsen. Voeg gewoon de sluiting aan je winkelwagen toe, nadat je je val of schoot hebt samengesteld.

Tylaska snapshacklesTylaska valsluitingTylaska fids spikes

Snapshackles

De snapsnackles, of ‘trigger release shackles’, van Tylaska zijn iconisch. Alle wedstrijdzeilers kennen en gebruiken deze snapshackles. De sluitingen kunnen worden geopend onder grote krachten. Tylaska gebruikt het ruimtevaartklasse 17-4PH roestvrijstaal. De constructie zorgt voor een optimale sterkte-gewicht ratio. De snapsnackles komen in verschillende maten: T5, T8, T12, T20 en T30. Ze zijn beschikbaar met een standaard oog en een groot oog, die mooi in elkaar passen. We verkopen ook de Tylaska spikes om de sluiting op afstand te kunnen openen.

Valsluiting

Tylaska maakt deze valsluitingen met een sterk composiet glijlager. Het is uniek dat dit echte 2:1 vallen sluitingen zijn: ze kunnen de volledige belasting op de beugel dragen. De maat past op standaard headboards van zeilen zonder onnodig gewicht toe te voegen.

Tylaska spikes 

Wil je je sluitingen van afstand openen? Als je wilt voorkomen dat je naar gevaarlijke plekken moet kruipen of single-handed of 's nachts zeilt? Gebruik dan een spike voor je Tylaska sluiting. Steek gewoon de spike in de opening van de sluiting. Het smallere deel van de splike drukt tegen de sluiting aan en zorgt dat het vast blijft zitten. Een lijntje kan aan een van de twee ogen worden gesplitst. Dit ligt er aan vanwaar je je sluiting wilt kunnen openen.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons