Eco-Ropes

Eco-Ropes is het fantastische resultaat van ons streven naar innovatie gecombineerd met ons doel te werken aan een duurzame toekomst. Deze lijnen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecyclede kunststoffen (rPET) en bio-based Dyneema®.

Uniek, want touwwerk gemaakt van gerecyclede materialen is de toekomst. Dit betekent dat met Eco-Ropes geen nieuwe fossiele gronstoffen zijn gebruikt voor nieuwe vallen, schoten en landvasten. Zo zorgen we ervoor dat de hoeveelheid plastic afval wordt verminderd.

Filteren

2 producten

 1. DX Core 78 (Bio-based) Dyneema®
  Art.nr.: PRR450

  Toepassing: Trimlijn, Achterstag

  Deze lijn is volledig gemaakt van bio-based SK78 Dyneema® vezels (12 strengen met coating). Zeer sterk, weinig rek en erg licht. De coating zorgt voor een goede UV bescherming en slijtvastheid. Ideaal voor bijvoorbeeld vallen, neerhouder, onderlijkstrekker en cunninghamhole. DX Core is ook bijzonder geschikt voor kite surfing.

  Lees verder
  € 0,97 € 0,97
 2. Eco Fender
  Art.nr.: PRR217
  Toepassing: Fenderlijn
  De Eco Fender van Premium Ropes is onderdeel van onze 100% gerecycled plastic lijnen. Deze fenderlijn is gevlochten van rPet garens. Deze garens zijn gemaakt van het afval van het meest voorkomende soort plastic. De Eco-Fender is een hoogwaardige en Uv-bestendige fenderlijn met een zeer slijtvaste mantel.
  Lees verder
  € 1,80 € 1,80
per pagina