Workshop Splitsen van moderne lijnen

 Workshop splitsen van moderne lijnen

Inhoud workshop splitsen

Complete workshop splitsen van moderne lijnen 

Inhoud workshop splitsen

Schrijf je op tijd in!

Inhoud workshop splitsen

Geschikt voor toer- en wedstrijdzeiler

Inhoud workshop splitsen

Kleine eigen bijdrage van € 20,- (inclusief materiaal)

Inhoud workshop splitsen

Tijd en gelegenheid voor specifieke vragen 

Inhoud workshop splitsen

Op onze locatie te Amsterdam

Wil je leren splitsen, maar ben je nog niet ingeschreven?

Meld je dan snel aan. Sommige workshops zijn al bijna vol!

Ben je het knopen van je lijnen zat en wil je leren splitsen? Dan is dit je kans. Wij verzorgen tijdens de winter een complete ‘Workshop splitsen van moderne lijnen’. De workshop start met een korte inleiding over de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken.

Maar deze training gaat vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert in ongeveer drie uur splitsen met lijnen die bestaan uit Dyneema® vezels, splitsen met polyester lijnen en hoe je loops en softshackles maakt. Ook wordt aan de hand van veel praktische voorbeelden getoond hoe je dit op je eigen schip kan toepassen. Het doel is dat je na deze workshop beter begrijpt welk materiaal te kiezen voor lijnen aan boord én zelf de geoefende splitsen kan toepassen. Met de opgedane basiskennis zal je in staat zijn om zelf je boot te gaan optimaliseren. Of je nou een toerzeiler bent of een professioneel wedstrijdzeiler.

Na afloop is er gelegenheid specifieke vragen te stellen en kun je ook de benodigde splitsspullen aanschaffen. Alle materialen en gereedschappen die nodig zijn worden verzorgd door De Lijnenspecialist. Hiervoor vragen wij een kleine, kostendekkende, eigen bijdrage van € 20,00 per deelnemer.

Workshops voor verenigingen

Wij geven ook workshops bij verenigingen op locatie. Heb je een leuke groep deelnemers(minimaal 20) en wil je graag dat wij op locatie een workshop verzorgen? Kies dan in het formulier voor deze optie. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alvast thuis oefenen? Bekijk onze instructiefilms.

Andere mensen zochten: Workshop Schiemannen, Workshop Touwwerk, Knopen en Splitsen, Hoe splits je Dyneema®, Leuke activiteit voor de vereniging, zeilvereniging, watersportvereniging, winteractiviteit.


Aanmelden