Workshop splitsen

Splitsworkshops Lijnenspecialist

De workshops splitsen worden webinars door Covid-19

Het komende winterseizoen gaat de workshop “Splitsen van Moderne Lijnen” online gehouden worden. Omdat Covid-19 ons nog altijd dwingt om standaard routines te herzien hebben we besloten de workshops om te zetten naar een webinar. Helaas nog even niet meer allemaal gezellig aan schuiven op ons kantoor in Amsterdam maar een virtuele cursus vanachter je eigen computer.

Tijdens het webinar kijk je mee op onze splitstafel waar Jan-Willem Polman de splitsen stap voor stap laat zien en veel uitleg geeft over de lijnen, materialen en de toepassingen. Tussendoor is er steeds gelegenheid om vragen te stellen. Ook vragen we je om tussendoor steeds een foto te maken van jouw splits en deze naar ons toe te sturen zodat we tips en tops kunnen bespreken. Deze foto’s zullen ook in de webinar te zien zijn zodat ook de andere deelnemers kunnen meekijken. 

Verenigingen

Ook voor verenigingen zijn er webinars. Hier hebben wij een apart programma aanbod voor. Heb je interesse voor jouw vereniging? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Info & data webinars