Webinar Splitsen van moderne lijnen

 Workshop splitsen van moderne lijnen

Inhoud workshop splitsen

Complete workshop splitsen van moderne lijnen 

Inhoud workshop splitsen

Deelname is inclusief oefenlijnen

Inhoud workshop splitsen

Tijd en gelegenheid voor specifieke vragen 

Inhoud workshop splitsen

Vanaf PC, laptop of tablet te volgen


Workshop deel 1

 Donderdag 18 maart om 19.00

Engelstalig

 

Workshop deel 2 

Donderdag 25 maart 19.00

Engelstalig

Join Webinar

Leer thuis splitsen tijdens het Webinar Splitsen van moderne lijnen van de Lijnenspecialist . Jaarlijks geven wij vele splitsworkshops bij ons op kantoor en ook bij verenigingen op locatie. Daar voegen wij dit jaar ook online trainingen aan toe.

In dit Webinar vertellen wij over de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken.
Maar deze online trainingen gaan vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert hoe je een Dyneema of Stirotex val kan splitsen, een oog kan maken in polyester lijnen en hoe je softshackles maakt. Het splitsen doen we gezamenlijk en stap voor stap. We geven je iedereen steeds ruim de tijd om iedere stap te volgen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Ook wordt aan de hand van veel praktische voorbeelden getoond hoe je dit op je eigen schip kan toepassen. Het doel van het webinar is dat je beter begrijpt welk materiaal te kiezen voor lijnen aan boord én zelf de geoefende splitsen kan toepassen. Met de opgedane basiskennis zal je in staat zijn om zelf je boot te gaan optimaliseren. Of je nou een toerzeiler bent of een professioneel wedstrijdzeiler.

Inschrijven

Aanmelden voor de webinars is heel makkelijk. Wil je meedoen aan de workshop, bestel dan een van de deelnamesets. Je ontvangt dan het lijnenpakket thuis en een persoonlijke uitnodiging voor het webinar per mail. 

Verenigingen

Ook voor verenigingen zijn er webinars. Hier hebben wij een apart programma aanbod voor. Heb je interesse voor jouw vereniging? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

SETS


Deelnameset 1

Uitnodiging voor Webinar #1

Uitnodiging voor  Webinar #2

Oefenpakket lijnen

Deelnameset 2

Uitnodiging voor Webinar #1

Uitnodiging voor  Webinar #2

Oefenpakket lijnen

Basis assortiment splitsgereedschap


Deelnameset 3

Uitnodiging voor Webinar #1

Uitnodiging voor  Webinar #2

Oefenpakket lijnen

Compleet assortiment splitsgereedschap

Geen producten gevonden voor deze selectie.