Online workshop rope splicing

 Workshop splitsen van moderne lijnen

Online Splitsworkshops door de Lijnenspecialist

Ook het komende winterseizoen gaan de workshops “Splitsen van Moderne Lijnen” weer gehouden worden. Covid-19 dwingt ons echter nog altijd om standaard routines te herzien. Daarom hebben we besloten de workshops om te zetten naar webinars.  

 

Webinar: Splitsen van moderne lijnen

Leer thuis de basis van het splitsen tijdens het Webinar Splitsen van moderne lijnen. Dit thema bestaat uit twee Webinars. Hierin vertellen wij over de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken. Maar deze online trainingen gaan vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert hoe je een Dyneema of Stirotex val kan splitsen, een oog kan maken in polyester lijnen en hoe je softshackles maakt. Het splitsen doen we gezamenlijk en stap voor stap. We geven je iedereen steeds ruim de tijd om iedere stap te volgen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.  

Er zijn weer nieuwe workshops na het seizoen 2021

Splitswebinar

Webinar: Advanced Splicing

Ook komende winter zijn er weer de ‘Advanced Splicing-Webinars’. In een drietal verschillende webinars gaan we verder met het splitsen van moderne lijnen. Dit keer komen echter de lastige splitsen aan de beurt.  Natuurlijk laten we tijdens het webinar ook weer alle tips & tricks zien. Schrijf je dus snel in!

 

Er zijn weer nieuwe workshops na het seizoen 2021

webinar afmeren

Geen producten gevonden voor deze selectie.