Online workshop rope splicing

 Workshop splitsen van moderne lijnen

Online Splitsworkshops door de Lijnenspecialist

Ook het komende winterseizoen gaan de workshops “Splitsen van Moderne Lijnen” weer gehouden worden. Covid-19 dwingt ons echter nog altijd om standaard routines te herzien. Daarom hebben we besloten de workshops om te zetten naar webinars.  

 

Webinar: Splitsen van moderne lijnen

Leer thuis de basis van het splitsen tijdens het Webinar Splitsen van moderne lijnen. Dit thema bestaat uit twee Webinars. Hierin vertellen wij over de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook wordt uitgelegd welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken. Maar deze online trainingen gaan vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert hoe je een Dyneema of Stirotex val kan splitsen, een oog kan maken in polyester lijnen en hoe je softshackles maakt. Het splitsen doen we gezamenlijk en stap voor stap. We geven je iedereen steeds ruim de tijd om iedere stap te volgen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.  

Aanmelden Webinar

direct aanmelden

Splitswebinar

Webinar: Advanced Splicing

Ook komende winter zijn er weer de ‘Advanced Splicing-Webinars’. In een drietal verschillende webinars gaan we verder met het splitsen van moderne lijnen. Dit keer komen echter de lastige splitsen aan de beurt.  Natuurlijk laten we tijdens het webinar ook weer alle tips & tricks zien. Schrijf je dus snel in!

 

Aanmelden Webinar

direct aanmelden

webinar afmeren

2 producten

per pagina
 1. Deelnameset - Webinar Advanced Splicing
  Art.nr.: PRR99904WEB
  Dit zijn complete deelnamesets voor de 'Webinars Advanced Splicing'. Er zijn vier verschillende sets. Om mee te kunnen doen bestel je de gewenste set. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging voor het webinar per mail en wij sturen de lijnen naar je op. Lees verder
 2. Deelnameset - Webinar Splitsen van moderne lijnen
  Art.nr.: PRR99903WEB

  Dit zijn deelname sets voor de online workshop "Splitsen van moderne lijnen". Er zijn drie sets. Deelnameset #1 bevat alle lijnen die je nodig hebt tijdens de workshop. Deelnameset #2 bevat ook het basisgereedschap. Kies voor deelnameset #3 als je de oefenlijnen en een complete splitsset wilt.
  Lees verder

2 producten

per pagina