Workshop dekbeslag & lijnen

banner_blokken_1

Workshop dekbeslag vs lijnen

'laat je niet voor het blok zetten of aan het lijntje houden'

Wij helpen veel klanten met het selecteren van het juiste dekbeslag. Maar welk blok past nou het beste bij jouw toepassing? Wat voor soort lager heb je nodig in een blok? We krijgen er veel vragen over en merken dat er veel misverstanden over bestaan. 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop gaan we in op de interactie tussen lijn en dekbeslag. Denk hierbij aan soorten blokken en type lagers. Waarom kan een lijn door een stopper slippen en wat kan je hieraan doen? Hoeveel kracht komt er nu op een blok te staan? Wat voor invloed hebben lijnen hierop? Kortom een interessante nieuwe workshop die je niet mag missen.

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor iedere zeiler met een interesse in techniek, blokken en lijnen. Anders dan de splitsworkshop is deze workshop technischer en bevat het veel informatie gecombineerd met rekenwerk.

Wie geeft de workshop?

De workshop wordt gegeven door een van onze specialisten met veel kennis over dekbeslag en lijnen. Tijdens de workshop wordt er ook gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden.

Hoe gaan we dat doen?

Tijdens de workshop nemen we samen een kijkje in de techniek achter blokken, de krachten op zeilen en schoten en wat voor invloed dat heeft aan boord. De workshop wordt gegeven door middel van een presentatie. Het is wel interactief. Uiteraard vinden we het leuk om alle deelnemers ook zelf te laten rekenen.

Wat heb je nodig?

Helemaal niks. Wij verzorgen het lesmateriaal, de voorbeelden en de koffie. Je hoeft dus alleen nog naar de avond te komen. 

Wat kost de workshop?

De kosten voor de workshop zijn € 25,- per persoon. Dit is voor ons om de kosten van de avond te dekken. In het geval dat je de workshop annuleert binnen twee weken voor aanvang, dan zal er geen restitutie van het deelnamegeld zijn. 

Wanneer is de workshop?

De workshop wordt gehouden op;

  • 11 januari 2024 in onze tuigerij te Amsterdam

 

Hoe kan je meedoen?

Je inschrijven is heel gemakkelijk via het inschrijfformulier op deze pagina. Vul je gegevens in en je verzeker jezelf van een plek. Je ontvangt uiteraard nog een bevestiging.

Harken_Bearings
foto: harken.com
se2
foto: seldenmast.com
XTS_XCS_Graph_for_web-01
foto: spinlock.co.uk

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons