Workshop splitsen van moderne lijnen

Banner_workshop-splitsen

Workshop splitsen van moderne lijnen

Wij verzorgen tijdens de winter complete workshops 'Splitsen van Moderne Lijnen’.  Wil je graag leren splitsen en meer leren over modern touwwerk? Dan ben je van harte welkom bij ons in Amsterdam.


Wie geeft de workshop?

De workshop wordt gegeven door een of meerdere van onze tuigers. We starten met een korte inleiding over de diverse kunststoffen en constructies die worden gebruikt voor de productie van lijnen. Ook leggen we uit welke lijn je het beste voor een specifieke toepassing kan gebruiken en laten praktische voorbeelden zien.


Zelf aan de slag

Maar deze avond gaat vooral over 'zelf aan de slag zijn'. Je leert in ongeveer drie uur de basistechnieken van splitsen van lijnen met Dyneema© vezels en polyester lijnen. Met een klein beetje oefening zal je merken dat je al snel in staat bent om een oogsplits te maken of een soft-shackle. Gewapend met deze technieken kun je daarna zelf aan de slag met het optimaliseren van je boot.


Hoe gaan we dat doen?

Wij laten de alle splitsen stap voor stap zien. We doen dit door middel van het splitsboek en duidelijke instructievideo's. Na iedere stap krijg je tijd om deze zelf volgen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Onze tuigers lopen rond om je met iedere stap te helpen.


Wat heb je nodig?

Helemaal niks. Wij verzorgen het lesmateriaal, de lijnen en het splitsgereedschap om te oefenen tijdens de workshop. Je hoeft dus alleen nog naar de avond te komen. De koffie staat klaar.


Wat kost de workshop?

De kosten voor de workshop zijn € 25,- per persoon. Dit is voor ons om de kosten van de avond te dekken. Het bedrag is inclusief alle materialen om tijdens de avond te oefenen. Je krijgt ook nog een leuke verrassing mee!

In het geval dat je de workshop annuleert binnen twee weken voor aanvang, dan zal er geen restitutie van het deelnamegeld zijn. 

Wanneer is de workshop?

De beschikbare data zijn weergegeven in het inschrijfformulier.

 

Hoe kan je meedoen?

Je inschrijven is heel gemakkelijk via het inschrijfformulier op deze pagina. Vul je gegevens in en je verzeker jezelf van een plek. Je ontvangt uiteraard nog een bevestiging.

IMG_8042

Schrijf je hier in

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons