Green Friday

Green Friday

Van Black Friday naar Green Friday op 24 november!

Vorig jaar zijn wij gestart met Green Friday in plaats van Black Friday. Dat is goed bevallen! Tijdens Green Friday zetten we ons vakmanschap in op het gebied van duurzaamheid. Daarom bieden we ook dit jaar weer een Green Friday inspectie- en reparatieservice! Want is het niet zonde dat bestaande lijnen met een kleine beschadiging soms snel afgedankt worden?

Op Green Friday staan wij klaar om jouw lijnen te inspecteren. Ongeacht het merk en of de lijn bij ons gekocht is. Lukt het niet om langs te komen die dag? Dan is het ook mogelijk om de lijnen op te sturen. Wil je meedoen? Laat het ons dan alvast weten.


Wat gaan we doen?

Inspectie – Gratis!

Op vrijdag 24 november staan wij klaar bij ons in tuigerij om uw lijnen te inspecteren. Je ontvangt van ons een inspectierapport met daarin onze aanbevelingen. Het kan natuurlijk zo zijn dat niet iedere lijn gemaakt kan worden. Maar misschien is het wel mogelijk om een lijn een nieuwe toepassing te geven. Denk hierbij aan een grootschoot waarvan de mantel stuk is en met een aanpassing misschien nog goed als neerhouder te gebruiken is.

Reparatie – 25% korting!

Is een lijn te repareren? Dan bieden we 25% korting op de reparatiekosten. Dit geldt voor zowel de splitskosten als de materialen.

Hoe kan je mee doen?

Kom op 24 november bij ons langs in Amsterdam. Wij staan die dag klaar om de lijnen te ontvangen. Ongeacht het touwmerk en of de lijn bij ons gekocht is.

Lukt het niet om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om de lijnen op te sturen. Meld dit van te voren wel bij ons aan. Vul dan even het formulier aan. Voeg bij voorkeur een foto van iedere lijn erbij.

rep2
rep1
rep3

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons