Green Friday

Green Friday

Van Black Friday naar Green Friday op 25 november!

Twee jaar geleden introduceerden wij onze Eco-ropes. Deze nieuwe collectie lijnen, gemaakt met gerecyclede vezels, is zo goed ontvangen dat we zijn gaan nadenken over wat we nog meer kunnen doen op het gebied van duurzaamheid. Hoe mooi zou het zijn als we ook ons vakmanschap kunnen inzetten op dit gebied. Zo kwamen we op het idee van een Green Friday inspectie- en reparatieservice! Want is het niet zonde dat bestaande lijnen met een lichte beschadiging soms snel afgedankt worden?


Wat gaan we doen?

Inspectie – Gratis!

Op vrijdag 25 november staan wij klaar bij ons in tuigerij om uw lijnen te inspecteren. Je ontvangt van ons een inspectierapport met daarin onze aanbevelingen. Het kan natuurlijk zo zijn dat niet iedere lijn gemaakt kan worden. Maar misschien is het wel mogelijk om een lijn een nieuwe toepassing te geven. Denk hierbij aan een grootschoot waarvan de mantel stuk is en met een aanpassing misschien nog goed als neerhouder te gebruiken is.

Reparatie – 25% korting!

Is een lijn te repareren? Dan bieden we 25% korting op de reparatiekosten. Dit geldt voor zowel de splitskosten als de materialen.

Hoe kan je mee doen?

Kom op 25 november bij ons langs in Amsterdam. Wij staan die dag klaar om de lijnen te ontvangen. Ongeacht het touwmerk en of de lijn bij ons gekocht is.

Lukt het niet om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om de lijnen op te sturen. Meld dit van te voren wel bij ons aan. Klik op deze link om aan te melden per mail. Voeg bij voorkeur een foto van iedere lijn erbij.

Let op, om mee te doen aan de actie is het belangrijk dat de aanmelding op Green Friday bij ons binnen is. Het pakket met lijnen zelf moet uiterlijk 30 november bij ons binnen zijn! 

rep2
rep1
rep3