eWincher, de elektrische lierhandel

Maak al uw lieren elektrisch door middel van deze lierhendel! De eWincher is de gemakkelijkste manier om lieren elektrisch bedienbaar te maken. De Ewincher heeft verschillende functies die het zeilen gemakkelijker maken.

3 verschillende standen: elektrische modus, handmatige modus, gecombineerde modus.

De Ewincher maakt gebruik van de twee snelheden van de lier + variabele snelheid: gebruik de twee snelheden van uw lier door simpelweg de stand van de Ewincher te draaien. Controleer uw manoeuvre met de variabele snelheid van Ewincher (van 15 tot 85 rpm met motor tot 145 rpm in combinatiemodus).

Krachtige motor met een koppel van 80 Nm (32 kg op de greep), 400 watt.

Verwijderbare 24V li-ion batterij: Hiermee kan je minimaal 1 dag varen (voor boten tot 45 voet). Oplaadtijd: 1u30 met 12V of 220V (inclusief lader en omvormer).

Koppelbegrenzer door middel van App. Stel veilig een koppellimiet in om elk risico van schade aan de boot of letsel te voorkomen.

Kant-en-klaar en geschikt voor alle boten tot 55 voet, geen installatie nodig.

Gemakkelijk te hanteren: laag gewicht (2,2 kg), voorzien van een sluitsysteem in de lier. Geleverd met een op maat gemaakte lierhoes.

Waterdicht voor buiswater en regenval: IPX6-gecertificeerd.

2 producten

 1. Ewincher, De elektrische lierhendel
  Art.nr.: EW002
  Maak al uw lieren elektrisch door middel van deze lierhendel!
  De Ewincher is de gemakkelijkste manier om uw lieren elektrisch bedienbaar te maken. De Ewincher heeft verschillende functies die het zeilen gemakkelijker maken.
  Lees verder
  € 2.349,95 € 2.349,95
 2. Batterij voor Ewincher
  Art.nr.: EW004
  Batterij voor Ewincher Lees verder
  € 349,95 € 349,95
per pagina