Clam Cleat Auto Release 4-6mm

De Clamcleat® CL257 Auto-Release-schoenplaat biedt de meest nette en beste oplossing voor het probleem van het vergrendelen van een roerblad, maar laat het opklappen als het de bodem of een stevig obstakel in het water raakt.
Op voorraad
SKU
CL257
€ 20,40 € 20,40
De Clamcleat® CL257 Auto-Release-schoenplaat biedt de meest nette en beste oplossing voor het probleem van het vergrendelen van een roerblad, maar laat het opklappen als het de bodem of een stevig obstakel in het water raakt. De lijn is veilig vast maar zal toch onmiddellijk loskomen wanneer het schoenplaatje overbelast is.

Eenmaal geactiveerd, kan het eenvoudig in seconden worden gereset door de schoenplaat terug in zijn basis te duwen. De CL257 is uitgerust met een verstelbare nok zodat de lossingsspanning kan worden aangepast aan de boot en de lokale omstandigheden. De nok wordt afgesteld totdat het roerblad betrouwbaar wordt vastgehouden onder maximale zeilomstandigheden. De CL257 wordt dan zo ingesteld dat het roer zo min mogelijk wordt belast als het een obstakel raakt. De CL257 kan op vrijwel alle hefwerktuigen worden gemonteerd en kan ook worden gebruikt om middenplaten te beschermen.
Meer informatie
Max lijndikte 6 mm