De Lijnenspecialist bestaat 10 jaar!

Een feestelijke mijlpaal

Het verhaal van de Lijnenspecialist begint 10 jaar geleden. Jan-Willem was net terug van een rondje Atlantische Oceaan met zijn gezin en wilde voor zichzelf beginnen. Geïnspireerd door het leven aan boord kon dat niet anders dan in de watersport.

Dus : “Boter bij de vis” zoals hij zelf graag zegt. Hij leerde alles over touw en kreeg veel goede raad of technisch advies. Daarna bouwde hij een site, bestelde een enorme hoeveelheid voorraad en ging aan de slag.

Inmiddels is de Lijnenspecialist een bekende naam onder watersporters in Nederland. “Van die filmpjes” hoor je vaak. Voor de internationale markt kozen we een andere naam “Premiumropes”. Dat rolt toch wat makkelijker van de tong.

jw_jarig

Deze 10 jaar zijn echt voorbij gevlogen. Maar de energie van toen is er nog altijd. Elke dag denken we na over hoe we kunnen verbeteren en vernieuwen. Premiumropes is ondertussen een bekend merk voor touwwerk geworden en er is een moderne website vol met unieke features. Het afgelopen jaar hebben we geïnvesteerd in duurzame lijnen gemaakt van gerecycled materiaal. Binnenkort presenteren we hier een compleet assortiment van.

We mogen natuurlijk ook de workshops, die we georganiseerd hebben voor zeilers en verenigingen, niet vergeten. Nu dat niet meer mag vanwege de corona maatregelen geven we de workshops online. Met verbazingwekkend goede resultaten!
Dit alles komt voort uit de drang om te willen blijven ontwikkelen en innoveren. Dus kom maar op met de volgende 10 jaar. Maar eerst vieren we deze mijlpaal.

Wie jarig is trakteert!

Het komende jaar staan we regelmatig stil bij het afgelopen decennium. En natuurlijk: “Wie jarige is trakteert”. Wij hebben daarom verschillende leuke acties bedacht. De acties worden bekend gemaakt via de nieuwsbrief. Mis het niet, er is een hoop te vieren.Aanmelden

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Lijnenspecialist:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie over ons privacybeleid.

Stuur ons een bericht via Whatsapp

Chat met ons