Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Zeilen touwen

 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten en ankerlijnen     
Toerzeilen Open boten Regatta  Landvasten

 

De beste touwen voor het zeilen bestel je eenvoudig online in de webwinkel van de Lijnenspecialist. Wij bieden je een zeer groot assortiment touwen voor het zeilen. Van toerzeilen tot en met professioneel wedstrijdzeilen: Wij hebben in onze webwinkel voor elke vorm van zeilen de beste touwen voor jou op voorraad.

Zeilen touwen

Elke zeilcategorie heeft behoefte aan een ander touw tijdens het zeilen. Zo is het voor wedstrijdzeilers van groot belang dat het touw lichtgewicht is en niet rekt.  Eén van onze belangrijkste adviezen is dan ook dat je altijd een touw kiest dat bij jouw gebruik past. Soms is het best moeilijk om te bepalen welke touwen je precies nodig hebt. Met behulp van de lijnenwijzer kun je via onze website heel makkelijk je keuze maken. Onze lijnenwijzer kijkt naar: 

  • Slijtvastheid
  • Rek
  • Flexibiliteit
  • Trekkracht
  • Kruip

 

De lijnenwijzer houdt ook rekening met of een touw wel lekker in de hand ligt tijdens het zeilen, of het touw wel soepel loopt door blokken en katrollen en natuurlijk wordt er naar de UV- bestendigheid gekeken.

Onze touwen worden vooral gebruikt voor het zeilen, maar ook in het interieur en architectuur worden nautische touwen veel gebruikt. Wij verkopen gevlochten en geslagen touwen, zowel moderne high-tech vezels als klassieke touwen. Vraag ons gerust om advies welk touw het beste is voor jouw toepassing.

 

Klik door naar onze webwinkel en bestel de touwen die je nodig hebt voor het zeilen. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen met altijd een laagste prijsgarantie.

 

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.