Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Zeilen lijnen

  P-sheet polyester schoot - SolentRopes D-TRIM dyneema schoot- SolentRopes Cruiser 24 Kmix polyester schoot - AlphaRopes SSR dyneema lichtweerschoot zonder kern - AlphaRopes SSR Light Dyneema schoot met kern - AlphaRopes D-Cup Kmix Dyneema regatta schoot - AlphaRopes De Lijnenwijzer selecteert de juiste lijn voor jouw boot en toepassing Image Map  

 

Lijnen voor het zeilen vind je bij de Lijnenspecialist.nl. Er is keuze uit diverse lijnen, materialen en kleuren. We leveren tegen zeer scherpe prijzen en bieden je  een laagste prijsgarantie.

Zeilen lijnen

In onze webwinkel vind je een zeer groot aanbod van lijnen geschikt voor het zeilen. Zo verkopen wij lijnen voor:

  • Toerzeilers
  • Wedstrijdzeilers
  • Kite surfers

De lijnen voor toerzeilers zijn van hoogwaardig materiaal. Op het overzichtskaartje in de webwinkel kun je precies aanklikken welke lijnen je voor het zeilen wilt vervangen. Wij adviseren het materiaal dat bij jouw gebruik past. Voor alle lijnen geldt in elk geval dat ze van topmerken als Alpha Ropes zijn. In Nederland is dit merk nog relatief onbekend, terwijl het toch intensief gebruikt worden in de professionele zeilwereld.

In Nederland bieden wij een unieke service: Bij ons kan je zelf je lijnen voor het zeilen ontwerpen. Jij bepaalt zelf de ideale samenstelling van materialen voor de mantel en de kern van de lijn. Er zijn ruim 70 materiaalcombinaties mogelijk! Daarnaast kan je kiezen voor een eigen kleurontwerp waarbij je de keuze hebt uit bijna 30 kleuren. Wanneer je ontwerp klaar is, nemen we de lijn voor jou in productie. De zelf ontworpen lijnen zijn van het topmerk Alpha Ropes.

Lijnen voor het zeilen bestel je online bij de Lijnenspecialist. Klik door naar de webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten en ankerlijnen      Aanbiedingen
Toerzeilen Open boten Regatta  Landvasten Aanbiedingen

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.