Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Oude verstaging namaken

De makkelijkste manier om je verstaging te vervangen is om de oude verstaging zo compleet mogelijk in te leveren. Dit is natuurlijk bijzonder handig als in de winter toch je mast van je schip wordt gehaald. 

Wij helpen je graag, bel ons of mail ons!

oude verstaging namaken

Hoe de verstaging in te leveren? Beklijk hieronder de instructiefilm. 

Heb je een rolfoksysteem? Vaak zit er aan een zijde een vaste terminal en aan de andere zijde een doe-het-zelf-terminal.
Tip: laat het voorstag profiel zoveel mogelijk intact en trek je nieuwe stag door het profiel met behulp van de oude stag.

De doe-het-zelf terminal kun je zelf ter plaatse (de)monteren. Bekijk hieronder de instructiefilm.

Neem contact op om een afspraak te maken.

Meer informatie over het namaken van je oude verstaging

De beste manier om de oude verstaging bij ons in te leveren is om elke staalkabel individueel op te rollen en te voorzien van een label. Noteer op de labels welke stagen het betreffen en eventueel of deze langer of korter moeten worden in de nieuwe uitvoering.
Belangrijk is om de stand waarin de verstaging op het schip staat te markeren. Wij willen graag weten hoe ver de spanners normaal ingedraaid zijn. De makkelijkste methode hiervoor is om het draadeinde met PVC tape strak te omwikkelen tegen het spannerhuis aan. Daarna kan de spanner worden losgedraaid en markeert het tape de stand. Een andere goede methode is om de afstand tussen de twee draadeinde in het spannerhuis op te meten met een schuifmaat en deze standen te noteren. Maar dat kan alleen met een open huis spanner.

Als wij de verstaging hebben opgemeten, overleggen we nog over specifieke wensen en maken een offerte. Als je akkoord bent, dan gaan onze tuigers aan de slag en wordt de verstaging geproduceerd. De nieuwe verstaging kan worden opgehaald, of we sturen het op. 

De Lijnenspecialist beschikt over een specifieke tuigtafel, nauwkeurige wals apparatuur en de ervaring om de vereiste nauwkeurigheid te waarborgen! Mocht je willen overleggen met een tuiger van de Lijnenspecialist, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Reactie van Rob van M.: "Verstaging is goed aangekomen en het zag er prima uit. Bedankt voor de goede en vlotte service.