Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Vallen en schoten

  P-sheet polyester schoot - SolentRopes D-TRIM dyneema schoot- SolentRopes Cruiser 24 Kmix polyester schoot - AlphaRopes SSR dyneema lichtweerschoot zonder kern - AlphaRopes SSR Light Dyneema schoot met kern - AlphaRopes D-Cup Kmix Dyneema regatta schoot - AlphaRopes De Lijnenwijzer selecteert de juiste lijn voor jouw boot en toepassing Image Map  

 

Vallen en schoten voor jouw boot bestel je bij de Lijnenspecialist. Wij bieden je in onze webwinkel een zeer breed assortiment vallen en schoten van het merk Alpha Ropes. Dit merk behoort tot de absolute wereldtop en heeft zijn sporen verdiend met America’s Cup, TP52 en GP42 races, Vendee Globe en op de Olympische Spelen. Bij ons vind je dus de beste vallen en schoten en dat alles voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Vallen en schoten

Vallen en schoten zijn er in diverse soorten, maten, materialen en kleuren. Wanneer je niet exact weet welke vallen en/of schoten je moet hebben, kan je gebruik maken van de lijnenwijzer op onze website. Deze lijnenwijzer bepaalt aan de hand van uw informatie welke vallen en schoten je nodig hebt. De selectie lijnen die je dan ziet, zijn afgeleid uit de door jou ingegeven informatie en bieden je een keuze die van toepassing is op jouw situatie.

Via onze website kan je gebruik maken van een unieke service. Zo kan je bij ons je eigen vallen en schoten ontwerpen. Je kan zelf de ideale samenstelling van materialen voor de kern en de mantel kiezen. De vallen en schoten worden vervolgens speciaal voor jou in productie genomen. De levertijd bedraagt ongeveer 3 weken en er geldt een minimale afname van 50 meter.

Heb je nog vragen over vallen en schoten? Stuur ons dan gerust een e-mail, wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

 

 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten en ankerlijnen
Toerzeilen Open boten Regatta  Landvasten

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.