Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Touwenwinkel

 

 

Bij touwenwinkel de Lijnenspecialist.nl kan je online terecht voor het bestellen van touwen voor jouw boot of zeiljacht. Onze touwenwinkel biedt je een zeer breed aanbod touwen en lijnen voor elke vorm van zeilen. Of het nu gaat om touwen voor wedstrijdzeilers of om touwen voor toerzeilers: In onze touwenwinkel vind je altijd het juiste touw!

Touwenwinkel

De touwen die wij in onze touwenwinkel aanbieden zijn hoge kwaliteit. Omdat er zo’n breed aanbod van touwen is, kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om precies te bepalen welk touw je nodig hebt. Daarom heeft onze touwenwinkel een lijnenwijzer voor jou online gezet. Met behulp van de lijnenwijzer kun je precies bepalen welk touw voor jou van toepassing is. Om het helemaal compleet te maken, kunnen wij voor je de touwen afwerken met bijvoorbeeld een oog in het touw. Omdat wij de touwen splitsen, verlies je slechts 10% van de treksterkte (in plaats van 50% bij een knoop).

Bekijk de webwinkel van onze touwenwinkel en ontdek onze scherpe prijzen! Heb je net een touw gekocht en vind je het touw elders goedkoper? Maak dan gebruik van onze laagste prijsgarantie.

 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten en ankerlijnen     
Toerzeilen Open boten Regatta  Landvasten

 

 

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.