Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Touwenwinkel

  D-Performance dyneema lijn (niet te splitsen) Trimstar polyester lijn voor open boten Ultraneema dyneema lijn voor open boten Cruiser 16 polyester lijn voor vallen (goed te splitsen) Cruiser 24 polyester lijn voor vallen (goed te splitsen) D-Cup regatta dyneema lijn (goed te splitsen en verjongen) De Lijnenwijzer selecteert de juiste lijnen voor je Top Cruiser XTS dyneema lijn (splitsbaar vanaf 12 mm)

 

 

Bij touwenwinkel de Lijnenspecialist.nl kan je online terecht voor het bestellen van touwen voor jouw boot of zeiljacht. Onze touwenwinkel biedt je een zeer breed aanbod touwen en lijnen voor elke vorm van zeilen. Of het nu gaat om touwen voor wedstrijdzeilers of om touwen voor toerzeilers: In onze touwenwinkel vind je altijd het juiste touw!

Touwenwinkel

De touwen die wij in onze touwenwinkel aanbieden zijn van topmerken als Alpha Ropes. Dit merk is in Nederland nog relatief onbekend, terwijl het in de professionele zeilwereld veelvuldig gebruikt wordt. Wij verheugen ons er dan ook op om je kennis te laten maken met dit topmerk van wereldklasse. Maar omdat er zo’n breed aanbod van touwen is, kunnen wij ons voorstellen dat het lastig is om precies te bepalen welk touw je nodig hebt. Daarom heeft onze touwenwinkel een lijnenwijzer voor jou online gezet. Met behulp van de lijnenwijzer kan je precies bepalen welk touw voor jou van toepassing is. Om het helemaal compleet te maken, kunnen wij voor je de touwen afwerken met bijvoorbeeld een oog in het touw. Omdat wij de touwen splitsen, verlies je slechts 10% van de treksterkte (in plaats van 50% bij een knoop).

Uniek in Nederland is de service van onze touwenwinkel om je eigen touw te ontwerpen. Je kan zelf de materiaalcombinaties van de kern bepalen en de bijbehorende mantel. Er zijn bijna 30 kleuren en meer dan 70 materiaalcombinaties. Zo kan je dus altijd een touw ontwerpen dat aan al jouw wensen voldoet.

Bekijk de webwinkel van onze touwenwinkel en ontdek onze scherpe prijzen! Heb je een touw gekocht en vind je het touw elders goedkoper? Maak dan gebruik van onze laagste prijsgarantie.

 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten en ankerlijnen      Aanbiedingen
Toerzeilen Open boten Regatta  Landvasten Aanbiedingen

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.