Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Online touwen kopen

Touw kopen voor boten, zeiljachten en wedstrijdschepen doe je bij de Lijnenspecialist. Onze webwinkel heeft het grootste assortiment aan touwwerk.

Op zoek naar touwen voor een hele andere toepassing? Geen probleem, wij zijn de beste touwenwinkel van Nederland. Wil je direct ons compleet assortiment zien? Ga dan naar onze catalogus.

Online touwen kopen

Touwen zijn er in alle soorten en maten. Omdat wij ons voor kunnen stellen dat je niet precies weet welke touwen je het beste kunt kopen, hebben wij een lijnenwijzer online gezet. Daarnaast proberen wij je op onze website zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze producten. Met behulp van de lijnenwijzer en onze uitleg kan je het juiste touw gemakkelijk online in onze winkel kopen.

Als touwenwinkel bieden wij ook nog enkele services: Zo kunnen wij touwen splitsen maar hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan verschillende splits film hoe je het beste touwen kunt splitsen.

Ook voor lussen en touwen vlechten kan je bij ons terecht op deze pagina.

De Lijnenspecialist werkt met een aantal touwproducten, waarbij het topmerk Alpha  Ropes het meest wordt gebruikt. Omdat wij direct samenwerken met de producent kan je een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding verwachten.

En mocht je na aankoop hetzelfde product elders goedkoper zien? Dan kan je gebruik maken van onze laagste prijsgarantie.

 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten en ankerlijnen      Aanbiedingen
Toerzeilen Open boten Regatta  Landvasten Aanbiedingen

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.