Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Online lijnen kopen

 

Lijnen voor toerzeilers     Lijnen voor open boten     Lijnen voor regatta zeilers      Landvasten en ankerlijnen     
Toerzeilen Open boten Regatta  Landvasten

 

Online lijnen kopen doe je bij de Lijnenspecialist. In onze webwinkel vind je een zeer breed aanbod lijnen voor de zeilwereld. Voor zowel de plezierzeilers als de wedstrijdzeilers hebben wij lijnen in allerlei soorten en maten. Uniek in Nederland is dat wij alle lijnen voor je boot op voorraad hebben.

Online lijnen kopen

Online verkopen wij onder anderen lijnen in de volgende categorieën:

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet welke lijnen je online voor jouw boot moet kopen. Daarom kan je bij ons gebruik maken van de Lijnenwijzer. Met behulp van de lijnenwijzer bepaal je eenvoudig welke lijnen je het beste online voor jouw boot kunt kopen. De lijnenwijzer houdt rekening met het type boot en het gebruik ervan. Zo zullen wedstrijdzeilers in een open boot online lijnen kopen die comfortabel in de hand liggen. Voor toerzeilers hebben wij economische lijnen met weinig rek. 

Uiteraard kan je bij ons alleen lijnen kopen van topkwaliteit. Zo verkopen wij online lijnen met een kern van Dyneema. Onze lijnen worden veelvuldig gebruikt bij internationale wedstrijden en hebben een zeer goede naam opgebouwd binnen de zeilwereld.

Klik door naar onze webwinkel om vandaag nog jouw lijnen online te kopen. Wij bieden je een laagste prijsgarantie, zodat je altijd van onze scherpe prijzen kunt profiteren!

 

Wat andere mensen zochten: dyneema® lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.