Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Dyneema lijnen, de sterkste lijnen voor je zeilboot

Dyneema vallen Dyneema schoot dyneema trimlijnen Dyneema SK75 en SK90
 Vallen van Dyneema®    Schoten van Dyneema® Trimlijnen van Dyneema® Kaal Dyneema® (SK78 / SK99 )
 Performance: ★★★★    Performance: ★★★★★  Performance: ★★★★ Performance: ★★★★

 

 

Lijnen van Dyneema® voor open boten en zeiljachten koop je online bij de Lijnenspecialist. Dyneema® lijnen kunnen perfect gebruikt worden voor vallen, schoten en trimlijnen. Dit komt dankzij de eigenschappen van Dyneema® lijnen. Zo heeft de lijn:

  • Lage rek
  • Hoge breeksterkte
  • Laag gewicht

 

Dyneema® is een kunststofvezel op basis van polytheen. Omdat lijnen van Dyneema® vrijwel niet rekken, zijn ze zeer geschikt voor de zeilwereld. Ze worden dan ook veelvuldig gebruikt op boten en jachten, vooral in wedstrijden en regatta's. Maar ook de veeleisende toerzeiler kiest tegenwoordig vaak voor Dyneema®. Lijnen met Dyneema® vezels kun je 2 mm dunner uitvoeren, maar let wel op dat je lijn nog houdt  in stoppers en klemmen. In de meeste Dyneema® lijnen kan je prima een oog splitsen. Omdat een lijn met een Dyneema® kern alle sterkte uit de kern haalt, hoef je dit oog alleen in de dyneema kern te splitsen. Dyneema® is ook goed UV bestendig, dus kan prima zonder mantel gebruikt worden. Een ander voorbeeld hiervan is het verjongen van een dyneema® lijn voor extra gewichtsbesparing.

 

Wij verkopen in onze webwinkel verschillende varianten Dyneema® lijnen. Zo kan je bij ons kiezen tussen SK78 en SK99. SK99 is  ruim 20% sterker dan SK78. Ook is SK99 lichter dan de andere twee varianten. Het probleem met Dyneema® is dat het kruipt. Kruip ontstaat bij langdurige belasting van lijnen, hierdoor kunnen lijnen langer worden. Hoge temperatuur en statische belasting zorgen voor kruip. 

 

Wij bieden lijnen van Dyneema® van zeer hoge kwaliteit aan voor scherpe prijzen. Wij durven gerust te zeggen dat wij de goedkoopste van Nederland zijn, daarom bieden wij je ook een laagste prijsgarantie op al onze Dyneema® lijnen. Bestel snel je Dyneema® lijnen en profiteer vandaag nog van onze scherpe prijzen!

 

Wat andere mensen zochten: dyneema lijnen, landvasten, lijnen boten, lijnen kopen, zeilen lijnen, online lijnen kopen, online touwen kopen, touwenwinkel, vallen en schoten, zeilen lijnen, zeilen touwen.