Surinamekade 6
1019 BV Amsterdam 
info@lijnenspecialist.nl

 Mail de Lijnenspecialist020-4196412 

DEVERLOPER TOOLBAR

Cache: Enabled (Disable / Refresh)
Profiler: Disabled (Enable)
Template Path Hints
+ Frontend: Disabled (Enable)
+ Backend: Disabled (Enable)
Logs: Disabled (Enable)
Allow Symlinks: Disabled (Enable)
Translate Inline
+ Frontend: Disabled (Enable)
Merge JavaScript Files Disabled (Enable)
Merge CSS Files: Disabled (Enable)
URL Rewrite: Enabled (Disable)
Add Store Code to Urls: Disabled (Enable)
Store Offline: Disabled (Enable)
Powered by Mage-World.com

Sponsoring

De Lijnenspecialist is trotse leverancier van een aantal zeer succesvolle Nederlandse en Internationale zeilers. 

 

Orange Water Sailing Team  (470 men)

Orange Water Sailing Team

 Cas van Dongen en Robin Becker vormen samen het Orangewater Sailingteam. Een fanatiek heren duo met Olympische ambities. De Lijnenspecialist is ongelooflijk trots dat ze deze heren mag ondersteunen in hun prachtige project. 

Team Famed (Optimist)

famed sailing team

Een groep ambitieuze optimistzeilers die onder leiding van toptrainer en coach Han Beverwijk graag nog beter willen leren zeilen. Zij vormen een hecht team. Ze trainen hard en met veel plezier. Zeilen is een ervarings-sport en daarom maken ze dan ook heel veel uren op het water. Daarnaast worden ze gecoacht in het nemen van tactische en strategische beslissingen en werken ze aan hun conditie en mentale weerbaarheid. Allemaal aspecten die van belang zijn om in een wedstrijd optimaal te kunnen presteren. 

Frostbite Cup J/80

Frostbite Cup

De frostbite cup is een winter-wedstrijdserie voor J/80 vanuit Naarden. Vorig jaar hadden ze 24 boten aan de start en hopen dat dit jaar te overtreffen. De Lijnenspecialist stelt prijzen beschikbaar voor dit evenement voor deze fanatieke en gezellige klasse. De vloot biedt een omgeving voor beginnende en semi prof teams om ook in de winter de zeilmeters te blijven maken. Elk jaar zijn er trainingsdagen en lezingen rondom het reguliere programma. 


Skutsje de Tiid Sil 't Leare - Orionis Studenten Zeilvereniging

Sinds september 2014 heeft de A.S.Z.V. Orionis de beschikking over haar eigen Skutsje 'de Tiit Sil 't Leare'. Ideaal om opleidingen voor haar leden te organiseren en wedstrijden mee te varen. De wedstrijden worden gevaren door een groep fanatieke Orionis-leden sie samen met het skutsje-wedstrijdteam vormen. Het belangrijkse evenement is het Iepen Fryske Kampioenskippen Skutsjesilen (oftewel het IFKS). 

Jan Heuninck - A Cat

Jan Heunink A-Cat

 

Geboren in Zuid-Afrika, woonachtig in Spanje met een Belgische achtergrond. Jan mag zich met recht een wereldburger noemen die een erg innovatieve boot heeft gekozen om mee te zeilen. Dit zijn projecten die ons hart sneller doen laten kloppen. Jan kan op de Lijnenspecialist rekenen als touwenleverancier en wij krijgen van hem waardevolle terugkoppeling over onze producten. Dit resulteert in een mooi partnerschap.


Team Fram 

team fram